Serveis

A l'Hemisfèric tens tot el que necessites

Hemisfèric

 

Botigues

TANCAT TEMPORALMENT. En la botiga de l'Hemisfèric trobaràs productes relacionats tant amb els temes de les pel·lícules projectades en eixe moment, com amb els planetes, les estreles, les galàxies i l'astronomia en general. Un univers de productes a l'abast.

Per obtindre algun dels productes a la venda en la tenda del Hemisfèric, pot fer-ho per mitja de la nostra tenda online  o en el correu  tiendas@oceanografic.org.

Hamburgueseria

TANCAT TEMPORALMENT. Disfruta de les millors hamburgueses en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Saborosa carn 100% de boví a la graella, embolicada per un deliciós pa i amb cruixents creïlles com a acompanyament. La teua millor opció per a menjar en l’Hemisfèric”

Oberta tots els dies des de les 10:00h, amb capacitat màxima per a 105 persones.

Per a les reserves de grup telefonar al 960470647 o contactar amb reservas@oceanografic.org

 

Altres serveis

 

TAQUILLES

L'Hemisfèric disposa de diversos punts de venda d'entrades per als diferents edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències on rebreu, a més, informació i assessorament sobre la compra d'entrades.

PUNTS D'INFORMACIÓ

El visitant pot rebre de manera personalitzada informació sobre l'Hemisfèric i la Ciutat de les Arts i les Ciències i també adquirir els diversos fullets dels edificis (horaris, tarifes, programació, activitats, etc...).

LAVABOS

Als lavabos trobarà canvia-panyals i lavabos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

ASCENSOR

Servei exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda. Dirigir-se al personal per a sol·licitar el servei.