Volcans

Event finalitzat


Coneix la història de la creació de la Terra i sigues testimoni d'un dels espectacles més impressionants de la naturalesa al costat del fotògraf de National Geographic, Carsten Peter
Volcans

Any: 2018
Director: Michael Dalton-Smith
Duració: 42 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés

Fa 4.500 milions d'anys van sorgir els primers volcans en la Terra. Les erupcions volcàniques massives van donar lloc a les primeres illes i continents durant esta fase intensa. La vida va començar a afermar-se i a prosperar dins d'estos paisatges volcànics, creant els primers ecosistemes en el nostre planeta. La pel·lícula IMAX "Volcans" explora la contribució dels volcans més espectaculars del món en la formació dels hàbitats terrestres  i explica com continuen influint en l'actualitat.

Amb més de 500 volcans actius, la Terra esclata en les costures amb estes forces de "construcció massiva". Coneix els efectes que tenen sobre les poblacions, passades i presents, i gaudix d'un dels espectacles més impressionants de la naturalesa al costat del fotògraf de National Geographic, Carsten Peter. 

Esquiva amb ell les roques a la vora d'un volcà actiu a Indonèsia, descendix a un llac de lava a Vanuatu i visita increïbles estanys àcids, guèisers i camps de depòsits minerals a Etiòpia. Viatja per tot el món per a veure la ciutat fantasma arqueològica de Pompeia, els respiradors hidrotermals en el fons de l'oceà i observa en primera persona els devastadors efectes de l'erupció de Kilauea a Hawaii en 2018.

 Bucle magnètic