Els secrets de la gravetat

Acompanya un xiquet i al seu amic robot en un viatge darrere dels passos d’Albert Einstein en el que descobriran els secrets de la gravetat i el significat de l’amistat
Els secrets de la gravetat

 

Any: 2016
Director: Peter Popp
Duració: 45 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Idiomes: Castellà, valencià, anglès i francés. Amb motiu de l’actualització del sistema d’escolta personalitzat, del 4 de març al 7 d’abril les sessions de l’Hemisfèric es projectaran amb so sala en CASTELLÀ, sense possibilitat de triar un altre idioma

La pel·lícula d’animació Fulldome “Els secrets de la gravetat” t’oferix el viatge de dos amics a través de l’espai i el temps darrere els passos d’Albert Einstein. Per què els objectes sempre cauen a terra? Com estructura la gravetat el sistema solar i l’univers a gran escala? Com interactua la matèria-energia amb l’espai-temps?

Estes i moltes altres qüestions troben resposta en esta projecció protagonitzada per Limbradur, un jove aprenent de mag que somia amb ser astronauta, i Alby, un xicotet i intel·ligent robot programat per a emmagatzemar i compartir coneixement.

Vola directament a la Lluna, més enllà de l’Estació Espacial Internacional, i recorre els racons més llunyans de la nostra galàxia mentres experimentes les meravelles de l’espai i el temps en una aventura educativa amb imatges impressionants.

 “La imaginació és més important que el coneixement perquè el coneixement és limitat” Albert Einstein