SECRETS OF THE UNIVERSE I MÚSICA EN IMATGES

Endinsa't en el Gran Col·lisionador d'Hadrons del CERN on les partícules més xicotetes són les més poderoses de l'univers. Descobrix com cada avanç científic al llarg de la història t'ha portat fins al moment actual.
SECRETS OF THE UNIVERSE I MÚSICA EN IMATGES

Any: 2019
Director: Stephen Low
Duració: 42 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: So en sala castellà. Sessió de les 11 hores en valencià

El Gran Col·lisionador d'Hadrons del Consell Europeu d'Investigació Nuclear (CERN), amb 27 quilòmetres de circumferència i situat a uns 100 metres de profunditat, és l'instrument científic més gran i complex que han construït els humans amb el qual s'estudien les partícules més xicotetes de la naturalesa. Gràcies a la pel·lícula IMAX “Secrets of the Universe” podràs donar una ullada al passat i endinsar-te en els inicis de l'univers. 

Coneix l'origen de la matèria i els descobriments en la física de partícules, explora les màquines més emocionants mai concebudes per l'home i com LIGO (sigles en anglés d'Observatori d'Ones Gravitacionals amb Interferòmetre) va detectar per primera vegada un senyal deguda a les ones gravitacionals, sigues testimoni de com estos nous experiments ens permeten aprofundir en els nostres orígens i es revelen els misteris de l'energia o la matèria fosca.
 
Descobrix com cada xicotet avanç científic al llarg de la història, des de Galileu Galilei, Antoni van Leeuwenhoek, Charles Darwin o Niels Bohr, passant per Marie Curie, Louis Pasteur, Dmitri Mendeléyev, Rosalind Franklin, Albert Einstein o Edwin Hubble, t'ha portat fins al moment actual.

Música en imatges. Projecció gratuïta de 20 minutos de duració que mostra el treball dels alumnes del màster de Composició de Bandes Sonores per a Cinema, Televisió i Videojocs del campus de Berklee a València. Dissabte i diumenge a les 13:00 hores.

 Bucle magnètic