Jardí Salvatge. La naturalesa que ens envolta

Event finalitzat


Les meravelles de la naturalesa no estan restringides a llocs exòtics. Fes una ullada al teu voltant i sorprén-te amb tot el que trobes.
Jardí Salvatge. La naturalesa que ens envolta

Any: 2018
Director: Andrew Young i Susan Todd
Duració: 45 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i italià. 

Moltes pel·lícules de naturalesa ens presenten criatures exòtiques en terres llunyanes. Però què passa amb la naturalesa que ens rodeja diàriament? Amb la pel·lícula IMAX “Jardí Salvatge” comproves que és igual de meravellosa i fascinant. 

Esta projecció, que comprén un any estacional de la contornada d’una casa, mostra una impressionant varietat d’imatges i comportaments de la vida silvestre gràcies a les càmeres instal·lades en el bosc, dins de coves, nius o en el fons d’un estany per a revelar de forma excepcional la intimitat dels seus habitants. 

Coneixeràs a Katie i a la seua família que viuen al costat del bosc i són aliens a l’espectacle que es troba junt a ells, absorbits pels dispositius electrònics. Els acompanyaràs en el seu descobriment dels secrets que la naturalesa ha amagat tan prop de la seua llar i experimentaràs l’alegria que els produïx el contacte amb este nou món. 

 Bucle magnètic