Dream Big

Somia en gran i coneix l’enginy humà darrere de les meravelles de l’enginyeria, grans i xicotetes. Descobrix com el treball dels seus creadors ajuda a millorar les nostres vides i a aconseguir un futur més sostenible
Dream Big

Any: 2017
Director: Greg MacGillivray
Duració: 42 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i italià

De qui depén la construcció del futur de la raça humana? Esta pregunta és l’inici d’una gran aventura que t’invita a "somiar en gran". La pel·lícula IMAX “Dream Big” celebra l’enginy humà que es troba darrere de les meravelles de l’enginyeria i revela les raons que impulsen els seus creadors a millorar les nostres vides i aconseguir un futur més sostenible per a tots.

Des de la Gran Muralla Xina i els edificis més alts del món fins a robots subaquàtics, cotxes solars o ciutats intel·ligents, "Dream Big" utilitza una sèrie d’inspiradores històries per a ensenyar-te un món ocult darrere dels invents i les estructures més emocionants en tot el món. Esta pel·lícula oferix una nova perspectiva de l’enginyeria més enllà de les matemàtiques i la ciència amb l’objectiu d’inspirar els cors i ments de la pròxima generació d’enginyers. La creativitat i la cooperació, la humanitat, els somnis i les esperances són també protagonistes en "Dream Big". 

"Els científics estudien el món tal com és; els enginyers creen el món que mai ha sigut". Theodore von Kármán, enginyer aeroespacial.

 Bucle magnètic