Dream Big

Somia en gran i coneix l’enginy humà darrere de les meravelles de l’enginyeria, grans i xicotetes. Descobrix com el treball dels seus creadors ajuda a millorar les nostres vides i a aconseguir un futur més sostenible
Dream Big

Any: 2017
Director: Greg MacGillivray
Duració: 42 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: Castellà, valencià, anglés i italià. Amb motiu de l’actualització del sistema d’escolta personalitzat, del 4 de març al 7 d’abril les sessions de l’Hemisfèric es projectaran amb so sala en CASTELLÀ, sense possibilitat de triar un altre idioma

De qui depén la construcció del futur de la raça humana? Esta pregunta és l’inici d’una gran aventura que t’invita a "somiar en gran". La pel·lícula IMAX “Dream Big” celebra l’enginy humà que es troba darrere de les meravelles de l’enginyeria i revela les raons que impulsen els seus creadors a millorar les nostres vides i aconseguir un futur més sostenible per a tots.

Des de la Gran Muralla Xina i els edificis més alts del món fins a robots subaquàtics, cotxes solars o ciutats intel·ligents, "Dream Big" utilitza una sèrie d’inspiradores històries per a ensenyar-te un món ocult darrere dels invents i les estructures més emocionants en tot el món. Esta pel·lícula oferix una nova perspectiva de l’enginyeria més enllà de les matemàtiques i la ciència amb l’objectiu d’inspirar els cors i ments de la pròxima generació d’enginyers. La creativitat i la cooperació, la humanitat, els somnis i les esperances són també protagonistes en "Dream Big". 

"Els científics estudien el món tal com és; els enginyers creen el món que mai ha sigut". Theodore von Kármán, enginyer aeroespacial.