Aràbia

Una pel·lícula que transporta a l'espectador fins al fons d'esta terra exòtica i fascinant en una aventura que molts no experimentarien per si mateixos.
Aràbia Any: 2010
Produïda per: MacGillyvray Freeman Films
Duració: 45 minuts
Qualificació: tots els públics

'Aràbia' conta la història d'un jove àrab, criat a Chicago, que decidix tornar a la terra dels seus pares i que, en el seu viatge, descobrix que és hereu d'una extraordinària cultura.

A través de les imatges d'esta producció IMAX, el públic descobrirà la ciutat perduda de Madain Saleh i explorarà les seues tombes antigues, viatjarà amb una caravana de camells per la ruta de les espècies i disfrutarà d'una tenda de campanya beduïna. A més, l'espectador realitzarà un viatge a l'Edat d'Or Islàmica, on la ciència i l'erudició àrab van florir; sobreviurà a una tempestat d'arena en el desert; podrà bussejar entre els esculls de coral del Mar Roig i descobrir les restes d'antics naufragis. Inclús, tindrà una oportunitat única d'unir-se al pelegrinatge anomenat Hajj, que atrau cada any a més de 3 milions de musulmans a la ciutat santa de La Meca per a reafirmar la seua fe.