Caminant entre dinosaures: Planeta prehistòric 3D

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobrix les aventures de dos grans dinosaures herbívors, des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus enfrontaments amb depredadors. Cine digital 3D.    
Caminant entre dinosaures: Planeta prehistòric 3D

Any: 2016
Director: Richard Dale, Barry Cook i Neil Nightingale
Duració: 40 minuts
Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys
Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés

'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D' és una experiència d’immersió en 3D. Els personatges animats s’han recreat sobre fons reals. Els cossos i els moviments dels animals s’han confeccionat a partir de l’evidència fòssil i el seu comportament es deriva de la paleontologia i de com actuen els animals actuals. Inclús el seu llenguatge corporal ha sigut inspirat pel que sabem de la conducta animal real i aporta a estes criatures un realisme increïble.

La pel·lícula trasllada als espectadors a l’Alaska del Cretaci a través de la història de dos jóvens Pachyrhirosaurus (grans dinosaures herbívors) des del moment que ixen de l’ou, la seua trobada amb els depredadors, la climatologia extrema a la que es veuen sotmesos, els desastres naturals i com lluiten per sobreviure a través de les estacions. 

 Bucle magnètic