America Wild. Parcs Naturals

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EUA de la mà d’intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l’esperit humà.      
America Wild. Parcs Naturals

Any: 2016
Director: Greg MacGillivray
Duració: 45 minuts
Qualificació: Autoritzada per a tots els públics
Idiomes: So sala castellà amb possibilitat de triar idioma mitjançant Sistema Personalitzat d'Escolta (SPE) en valencià, anglés i italià

America Wild. Parcs naturals recorre alguns dels parcs nacionals més famosos dels Estats Units. Canons de vertigen, paisatges de muntanya, neu i gel, llacs d’aigües cristal·lines i boscos d’arbres gegants rodats en Yosemite, Yellowstone, el Gran Canó, el Parc Nacional Glacier i Everglades són alguns dels espectaculars llocs que mostra esta pel·lícula de l’Hemisfèric.

El públic descobrix, de la mà de tres moderns exploradors: l’alpinista Conrad Anker, el fotògraf d’aventura Max Lowe i l’artista Rachel Pohl, la naturalesa salvatge d’EUA. En el centenari de la creació del sistema de parcs nacionals als EUA, l’espectador coneix com sorgiren i l'important treball de protegir-los i conservar-los com un llegat per a les generacions futures.