Projeccions

L'escull encantat: Kaluoka'hina (Sistema FULLDOME 3D)

L’escull encantat: Kaluoka’hina relata una divertida aventura plena d’humor. Este espectacle d’entreteniment dirigit a tota la família presenta una excitant història plena d’informació sobre el fantàstic món submarí.

Continuar llegint

AMAZON ADVENTURE

Acompanya al naturalista Henry Walter Bates en el seu extraordinari viatge d'onze anys a través de la selva amazònica. Descobrix com este jove investigador va arriscar la seua vida per la ciència en la dècada de 1850. 

Continuar llegint

SECRETS OF THE UNIVERSE

Endinsa't en el Gran Col·lisionador d'Hadrons del CERN on les partícules més xicotetes són les més poderoses de l'univers. Descobrix com cada avanç científic al llarg de la història t'ha portat fins al moment actual.

Continuar llegint

Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart

Descobrix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart

 

Continuar llegint

America Wild. Parcs Naturals

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EUA de la mà d’intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l’esperit humà.    
 

Continuar llegint

Caminant entre dinosaures: Planeta prehistòric 3D

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobrix les aventures de dos grans dinosaures herbívors, des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus enfrontaments amb depredadors. Cine digital 3D.  

 

Continuar llegint

Planet Power 3D. L’energia del planeta

Recorre la història de l’electricitat des de la primera espurna creada per la mà de l’home fins a la construcció de les plantes actuals de generació d’energies.

Continuar llegint

VIATJANT AMB LA LLUM

Vine a conéixer la importància de la llum en tots els àmbits de la nostra vida gràcies a "Viatjant amb la llum", un programa de planetari en format fulldome

Continuar llegint

L'UNIVERS D'ESCHER

Sorprèn-te, a través d'este programa de planetari en format fulldome, amb l'obra de l'artista holandés M. C. Escher que va saber unir ciència i art en el seu treball

Continuar llegint