Projeccions

Jardí Salvatge. La naturalesa que ens rodeja. A partir de l’1 d’abril

Les meravelles de la naturalesa no estan restringides a llocs exòtics. Fes una ullada al teu voltant i sorprén-te amb tot el que trobes.

Continuar llegint

Planet Power 3D. L’energia del planeta

Recorre la història de l’electricitat des de la primera espurna creada per la mà de l’home fins a la construcció de les plantes actuals de generació d’energies.

Continuar llegint

Els secrets de la gravetat

Acompanya un xiquet i al seu amic robot en un viatge darrere dels passos d’Albert Einstein en el que descobriran els secrets de la gravetat i el significat de l’amistat

Continuar llegint

Ritmes d'Amèrica

Una història de la cultura, la creativitat i la música que van donar forma a Amèrica. Una immersió en la seua diversitat a través del seu patrimoni musical.

Continuar llegint

Dream Big

Somia en gran i coneix l’enginy humà darrere de les meravelles de l’enginyeria, grans i xicotetes. Descobrix com el treball dels seus creadors ajuda a millorar les nostres vides i a aconseguir un futur més sostenible

Continuar llegint

Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart

Descobrix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart

 

Continuar llegint

America Wild. Parcs Naturals

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EUA de la mà d’intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l’esperit humà.    
 

Continuar llegint

Caminant entre dinosaures: Planeta prehistòric 3D

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobrix les aventures de dos grans dinosaures herbívors, des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus enfrontaments amb depredadors. Cine digital 3D.  

 

Continuar llegint