Projeccions

FLYING MONSTERS 3D (SISTEMA FULLDOME 3D)

Coneix com i per què els pterosaures van aconseguir governar els cels prehistòrics

Continuar llegint

OCEANS

Descobrix l'hàbitat més gran i menys explorat del nostre planeta: el món misteriós dels nostres oceans i de les sorprenents criatures que l'habiten.

Continuar llegint

L'escull encantat: Kaluoka'hina (Sistema FULLDOME 3D)

L’escull encantat: Kaluoka’hina relata una divertida aventura plena d’humor. Este espectacle d’entreteniment dirigit a tota la família presenta una excitant història amb d’informació sobre el fantàstic món submarí.

Continuar llegint

AMAZON ADVENTURE

Acompanya al naturalista Henry Walter Bates en el seu extraordinari viatge d'onze anys a través de la selva amazònica. Descobrix com este jove investigador va arriscar la seua vida per la ciència en la dècada de 1850. 

Continuar llegint

SECRETS OF THE UNIVERSE

Endinsa't en el Gran Col·lisionador d'Hadrons del CERN on les partícules més xicotetes són les més poderoses de l'univers. Descobrix com cada avanç científic al llarg de la història t'ha portat fins al moment actual.

Continuar llegint

Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart

Descobrix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart

 

Continuar llegint

Caminant entre dinosaures: Planeta prehistòric 3D

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobrix les aventures de dos grans dinosaures herbívors, des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus enfrontaments amb depredadors. Cine digital 3D.  

 

Continuar llegint

VIATJANT AMB LA LLUM

Vine a conéixer la importància de la llum en tots els àmbits de la nostra vida gràcies a "Viatjant amb la llum", un programa de planetari en format fulldome

Continuar llegint

L'UNIVERS D'ESCHER

Sorprèn-te, a través d'este programa de planetari en format fulldome, amb l'obra de l'artista holandés M. C. Escher que va saber unir ciència i art en el seu treball

Continuar llegint