Les Nocturnes d'hivern

La millor forma de passar les nits d'hivern és... mirant al cel. Sessions de planetari amb narració en directe. 19 i 26 de desembre de 2020. Dissabtes del 2 de gener al 13 de març de 2021.  
Les Nocturnes d'hivern

En l’Hemisfèric pots disfrutar del planetari "Les Nocturnes d’hivern" que unix música i astronomia per a conéixer com és el cel nocturn durant l’estació més freda. Guiats per la narració en directe d’un educador, visita alguns dels llocs més fascinants del cel hivernal: en la constel·lació d’Orió et submergiràs en algunes de les nebuloses més brillants, en Canis Major descobriràs agrupacions estel·lars formades per centenars de components i en Ursa Major assistiràs a la majestuosa dansa còsmica que protagonitzen Mizar i Alcor. 

Durant la sessió coneixeràs fascinants històries mitològiques, com naixen, evolucionen i moren les estreles i els planetes més estranys, alguns d’ells tan sorprenents que fins fa poc es creia impossible la seua existència. Vine i realitza un autèntic viatge en el temps per a conéixer l’exoplaneta més antic o sobrevolar mons de foc i gel, planetes gegants i molt, molt més...

PROGRAMA:
Dissabtes 19 i 26 de desembre de 2020. Dissabtes del 2 de gener al 13 de març de 2021
Totes les sessions se celebraran en la sala de projeccions de l’Hemisfèric.