Descobrix l'Hemisfèric | Coneix l'Hemisfèric

Descobrix l'Hemisfèric

Inaugurat en 1998, l'Hemisfèric fou el primer edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències que va obrir les seues portes al públic. És un edifici espectacular dissenyat per Santiago Calatrava, que compta amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud, que alberga en el seu interior la gran esfera que constituïx la sala de projeccions.

Cine IMAX i projeccions digitals per a viure aventures a través d'imatges espectaculars.

És la sala més gran d'Espanya que alberga tres sistemes de projecció en una pantalla còncava de 900 metres quadrats:

  • Cine en gran format, IMAX Dome.
  • Cine digital 3D. Mesures de la pantalla 3D, rectangle d' aproximadament 16x8 metres.
  • Projeccions digitals. Representacions astronòmiques i espectacles d'entreteniment. 

L'Hemisfèric és un edifici singular i espectacular, dissenyat per Santiago Calatrava, que representa un gran ull humà, l'ull de la saviesa. Este element simbolitza la mirada i l'observació del món que els visitants descobrixen a través de projeccions audiovisuals sorprenents.

Cine Digital 3D

Cine Digital 3D

L’espectacularitat de les projeccions digitals amb el màxim realisme tridimensional gràcies a la màgia de les ulleres actives 3D i els més moderns desenvolupaments tecnològics. Mesures de la pantalla 3D, rectangle d’aproximadament 16x8 metres.

Imax Dome Cinema

Imax Dome Cinema

El sistema IMAX continua sent la millor mostra del sèptim art a gran escala. L’extraordinària nitidesa i lluminositat aconseguida en la projecció, unida a les grans mides de la pantalla i a la qualitat del so, contribuïxen a crear un realisme excepcional que integra literalment a l’espectador en les imatges. Cine immersiu i educatiu, en un format que continua despertant passions.

Projeccions digitals

Projeccions digitals

Les imatges cobrixen tota la pantalla gràcies a la utilització d’un sistema format per sis projectors Barco Galaxy de 12.000 ANSI lumens cada u, distribuïts perimetralment per la pantalla. A més, un generador gràfic Zeiss PowerDome permet generar contingut digital, i una plataforma de visualització i un simulador astronòmic Uniview proporcionen una representació de tot l’Univers gràcies a la seua extensa base de dades astronòmiques en tres dimensions.

ÚLTIMES PROJECCIONS

DREAM BIG

Somia en gran en l'Hemisfèric. La pel·lícula IMAX "Dream Big" t'oferix una nova perspectiva de l'enginyeria més enllà de les matemàtiques amb històries que inspiraran a la pròxima generació d'enginyers.

AMERICA WILD. PARCS NATURALS.

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EUA de la mà d’intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l’esperit humà.

RITMES D'AMÈRICA

Passeja en bot pel delta del Mississipí, sorprén-te amb un flash mob dancing a Chicago o llançat en paracaigudes junt amb un grup d’imitadors d’Elvis. Realitza un alegre recorregut ple de melodies per les ciutats més emblemàtiques d’Amèrica.

Sabies que...

L'HEMISFÈRIC VA SER EL PRIMER EDIFICI

L'HEMISFÈRIC VA SER EL PRIMER EDIFICI ...l'Hemisfèric va ser el primer edifici que va obrir les seues portes en la Ciutat de les Arts i les Ciències en 1998?