Descobrix l'Hemisfèric | Coneix l'Hemisfèric

Descobrix l'Hemisfèric

Inaugurat en 1998, l'Hemisfèric fou el primer edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències que va obrir les seues portes al públic. És un edifici espectacular dissenyat per Santiago Calatrava, que compta amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud, que alberga en el seu interior la gran esfera que constituïx la sala de projeccions.

Cine IMAX i projeccions digitals per a viure aventures a través d'imatges espectaculars.

És la sala més gran d'Espanya que alberga tres sistemes de projecció en una pantalla còncava de 900 metres quadrats:

  • Cine en gran format, IMAX Dome.
  • Cine digital 3D. Mesures de la pantalla 3D, rectangle d' aproximadament 22x11 metres.
  • Sistema Fulldome - Projeccions digitals. Representacions astronòmiques i espectacles d'entreteniment. 

 

 Bucle magnètic

Cine Digital 3D

Cine Digital 3D

L’espectacularitat de les projeccions digitals amb el màxim realisme tridimensional gràcies a la màgia de les ulleres actives 3D i els més moderns desenvolupaments tecnològics. Mesures de la pantalla 3D, rectangle d’aproximadament 22x11 metres.

Imax Dome Cinema

Imax Dome Cinema

El sistema IMAX continua sent la millor mostra del sèptim art a gran escala. L’extraordinària nitidesa i lluminositat aconseguida en la projecció, unida a les grans mides de la pantalla i a la qualitat del so, contribuïxen a crear un realisme excepcional que integra literalment a l’espectador en les imatges. Cine immersiu i educatiu, en un format que continua despertant passions.

Sistema Fulldome - Projeccions digitals

Sistema Fulldome - Projeccions digitals

Projeccions en format digital sobre tota la pantalla domo de l'Hemisfèric, amb varietat de continguts digitals de gran espectacularitat, qualitat i nitidesa. Format per cinc projectors de vídeo làser Panasonic de 12.000 lúmens i contrast 20.000:1, amb un generador d'imatge d'alta resolució en 2D que al costat d'un equipament complementari dona una experiència d'immersió al client. El simulador astronòmic permet la representació de l'univers en temps real de cada època de l'any i a més un contingut cinematogràfic amb resolucions superiors en alta definició.

Catàleg de l'exposició de cartells de pel·lícules realitzada amb motiu del XX Aniversari de l'Hemisfèric 

Accedir al catàleg en pdf

L'Hemisfèric és un edifici singular i espectacular, dissenyat per Santiago Calatrava, que representa un gran ull humà, l'ull de la saviesa. Este element simbolitza la mirada i l'observació del món que els visitants descobrixen a través de projeccions audiovisuals sorprenents.

ÚLTIMES PROJECCIONS

SECRETS OF THE UNIVERSE

Endinsa't en el Gran Col·lisionador d'Hadrons del CERN on les partícules més xicotetes són les més poderoses de l'univers

OCEANS

Descobrix l'hàbitat més gran i menys explorat del nostre planeta: el món misteriós dels nostres oceans i de les sorprenents criatures que l'habiten.

FLYING MONSTERS 3D

Coneix com i per què els pterosaures van aconseguir governar els cels prehistòrics

Sabies que...

L'HEMISFÈRIC VA SER EL PRIMER EDIFICI

L'HEMISFÈRIC VA SER EL PRIMER EDIFICI ...l'Hemisfèric va ser el primer edifici que va obrir les seues portes en la Ciutat de les Arts i les Ciències en 1998?