Exposiciones RSS http://www.cac.es/va/exposiciones-rss.html ca Día internacional del Inventor /va/hemisferic/proyecciones/Dia-internacional-del-Inventor.html dt., 06 d’ag. 2019 12:47:00 +0200 CAC /va/hemisferic/proyecciones/Dia-internacional-del-Inventor.html Día Mundial de la Ciencia /va/hemisferic/proyecciones/Dia-Mundial-de-la-Ciencia0.html dt., 06 d’ag. 2019 12:44:00 +0200 CAC /va/hemisferic/proyecciones/Dia-Mundial-de-la-Ciencia0.html Día mundial del Turismo /va/hemisferic/proyecciones/D-a-mundial-del-Turismo.html dl., 05 d’ag. 2019 09:58:00 +0200 CAC /va/hemisferic/proyecciones/D-a-mundial-del-Turismo.html 160 aniversario J.B.L. Foucault /va/hemisferic/proyecciones/160-aniversario-J.B.L.-Foucault.html dl., 05 d’ag. 2019 09:58:00 +0200 CAC /va/hemisferic/proyecciones/160-aniversario-J.B.L.-Foucault.html Exposició Instants. Segona edició /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/Exposicion-Instants-segunda-edicion.html dj., 25 de jul. 2019 11:13:00 +0200 Exteriors. La Ciutat de les Arts i les Ciències va organitzar, al maig de 2019, un concurs fotogràfic en la xarxa social Instagram. Les 20 imatges guanyadores formen part de l'exposició ‘Instants’, de lliure accés, que s'ubica en els exteriors del complex.

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/Exposicion-Instants-segunda-edicion.html La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels punts més fotografiats de la ciutat. Pocs visitants es resistixen a immortaliltzar la seua extraordinària arquitectura i els seus originals continguts.

L'exposició ‘Instants’, amb els guanyadors del concurs organitzat en la xarxa social Instagram, arreplega només una mostra de les múltiples imatges que proporciona un complex en què cada dia és possible descobrir un nou racó, un enquadrament diferent, una composició original, un instant inèdit.

En el compte oficial d'Instagram @ciudadartesciencias estan publicades totes les fotografies dels edificis i/o continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències que han participat en el concurs utilitzant l'etiqueta #ConcursoCAC19.

]]>
Exposició Jaume Plensa. Fins al 3 de novembre de 2019 /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/jaume-plensa-.html dc., 26 de juny 2019 08:46:00 +0200 Exteriors.- La mostra temporal que arriba a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero està formada per set escultures de l'artista Jaume Plensa, totes peces úniques

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/jaume-plensa-.html L'exposició d'escultures de l'artista Jaume Plensa (Barcelona, 1955) arriba als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la mà de la Fundació Hortensia Herrero. Fins al 3 de novembre de 2019 es podran veure set escultures, totes peces úniques, de set metres d'alçària i de ferro colat, que se situaran en el llac sud del complex.

Jaume Plensa és un dels artistes espanyols amb major presència a tot el món. Ciutats com Mont-real, Sant Diego, Chicago, Seul, Tòquio, Miami, Nova York, Londres, Salzburg, Liverpool, Dubai o Dallas compten amb escultures seues instal·lades de forma permanent. Així mateix, l'obra de Plensa ha sigut objecte d'exposicions temporals en museus i institucions com la Biennal de Venècia, el Nasher Sculpture Center de Dallas, el Yorkshire Sculpture Park, el Museu Picasso d'Antíbol, el MAMAC de Niça, o en museus de ciutats com Hèlsinki, Tampa o Nashville i en les seues galeries de París, Nova York i Chicago. Plensa va inaugurar al novembre del 2018 dues exposicions al nostre país, un projecte específic per al Palau de Cristall de Madrid (MNCARS) i una altra en el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), totes dues exposicions es podran veure fins a abril del 2019.

Plensa ha rebut nombrosos premis internacionals com la medalla de Cavaller de les Arts i les Lletres de França, el Premi Velázquez de les Arts i ha sigut nomenat Doctor Honoris causa pel Art Institute de Chicago i per la Univeristat Autònoma de Barcelona.

www.jaumeplensavalencia.com

#PlensaValencia

]]>
La Ciència a Escena en estiu /va/museu-de-les-ciencies/talleres/cienciamix-verano.html dt., 18 de juny 2019 12:01:00 +0200 L'aposta per la ciència més interactiva arriba este estiu a la Ciutat de les Arts i les Ciències. T'esperem en "La Ciència a Escena", en les sessions especials "*CienciaMix" i "Científic per un dia". Fins al 30 de setembre

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/talleres/cienciamix-verano.html "CienciaMix" reunix les millors experiències de "Màgia Química", "Fred, fred" "aLUZina!", "Horror al buit" i termografia.

Del 29 de juny al 8 de setembre, tots el dies s'oferixen dues sessions diferents per a un públic a partir de 8 anys (CienciaMix a la sala 1, tots els dies a les 11.30 i 16.00 hores) i una altra recomanada a partir dels 10 anys que es realitza a la sala 2 de "La Ciència a Escena" (tots els dies a les 18.15 hores) 

A més, de dilluns a diumenge a les 12.30, 17.00 i 19.30 hores la sala 4 acull les experiències de "Científic per un dia" per a xiquets de 4 a 8 anys. Els més xicotets es convertixen en científics i experimenten amb substàncies enganxoses, colors que viatgen pel paper, farines movedisses...

Horaris del 9 al 30 de setembre. Tots els dies:

- 11.30 hores (CienciaMix sala 1. A partir de 8 anys)
- 16.00 hores (CienciaMix sala 2. A partir de 10 anys)
- 12.30 i 17.30 hores. (Científic per un dia)

Els xiquets menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult qui també haurà d'adquirir l'entrada. Preu: 3,5 euros per taller i persona

 

]]>
Apollo 11. Primers passos /va/hemisferic/proyecciones/apollo-11-primeros-pasos.html dv., 24 de maig 2019 12:53:00 +0200 Viu a través d’imatges originals els moments de preparació, envol, aterratge i tornada d’un dels majors èxits de la humanitat: l’arribada a la Lluna

]]>
CAC /va/hemisferic/proyecciones/apollo-11-primeros-pasos.html Any: 2019
Director: Todd Douglas Miller
Duració: 47 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés. (So per mitjà d'auriculars amb possibilitat de triar idioma entre castellà, valencià, anglés, i francés)

La pel·lícula "Apollo 11. Primers passos" conta els primers passos de l’home en la Lluna amb imatges originals mai vistes d’esta missió espacial duta a terme entre el 16 i el 24 de juliol de 1969.  La projecció combina material molt conegut amb tresors perduts durant molt de temps trobats en un magatzem dels Arxius Nacionals que han sigut digitalitzades per primera vegada. L’única locució de la pel·lícula és la de l’època, els espectadors són guiats per la veu del difunt presentador de la CBS Walter Cronkite i els intercanvis de ràdio entre els astronautes i Houston, que s’han sincronitzat amb les noves imatges. 

Les càmeres ubicades en Cap Canaveral capturen els moments més importants de l’envol de la nau. Junt amb les escenes filmades en l’interior del coet espacial, ambdós perspectives oferixen una visió íntima sobre les sensacions que van experimentar els astronautes durant la seua missió. Unix-te a Neil Armstrong, Buzz Aldrin i Michael Collins, a l’equip de Control de la Missió i als milions d’espectadors de tot el món i viu eixos dies transcendentals en 1969 quan la humanitat va fer un salt de gegant cap al futur. 

]]>
DIA INTERNACIONAL MUSEOS /va/hemisferic/proyecciones/DIA-INTERNACIONAL--MUSEOS.html dc., 08 de maig 2019 12:16:00 +0200 CAC /va/hemisferic/proyecciones/DIA-INTERNACIONAL--MUSEOS.html Passarel·la del Túria /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Pasarela-del-Turia.html dt., 07 de maig 2019 14:26:00 +0200 Espai exterior tipus passarel·la, situat entre l’Hemisfèric i el Palau de les Arts. 

]]>
CAC /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Pasarela-del-Turia.html Des d’este espai, els nostres clients disfruten d’unes vistes espectaculars dels edificis més emblemàtics de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Es tracta d’un marc ideal per a la celebració de còctels, sopars, presentacions, rodatges, etc.

]]>
Llacs nord i sud /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Lagos-norte-y-sur-del-palau.html dc., 01 de maig 2019 17:37:00 +0200 Igual que la resta d’edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Palau està rodejat per làmines d’aigua que reflectixen la seua grandiositat. 

]]>
CAC /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Lagos-norte-y-sur-del-palau.html Estos llacs poden ser utilitzats per a realitzar espectacles de diferent naturalesa, com a concerts, focs artificials, presentació de productes. És un espai que li dóna un valor afegit a l’esdeveniment que es desitge realitzar.

]]>
Escola d'Estiu "Científics del futur": Astro-Nautes /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/escuela-verano-2019.html dc., 24 d’abr. 2019 12:00:00 +0200 Un any més, en l'Escola d'Estiu de la Ciutat de les  Arts i de les Ciències, abordem, d'una manera lúdica i divertida, els reptes del demà, experimentant per a comprendre allò que ens rodeja i ens fascina.

]]>
CAC /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/escuela-verano-2019.html Convertix-te en un autèntic Astro-Nauta i aprén tot sobre l'exploració espacial. Tallers científics i gimcanes per les diferents exposicions del Museu de les Ciències; planetaris en directe en l'Hemisfèric o música i videojocs amb Berklee College of Music. Les activitats en els llacs, la nit dormint amb taurons en l'Oceanogràfic i la visita especial a "Harry Potter: The Exhibition" acaben de conformar una escola d'estiu única. 

Quan es realitza?
Primer torn: del 24 al 28 de juny
Segon torn: del 1 al 5 de juliol
Tercer torn: del 8 al 12 de juliol
Quart torn: del 15 al 19 de juliol

A qui va dirigida?
A xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys

Més informació i inscripcions en Escola d'Estiu

]]>
Música en obert amb Berklee /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/musica-abierto-berklee.html dc., 24 d’abr. 2019 10:00:00 +0200 La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music presenta una nova edició de 'Música en obert amb Berklee'

]]>
CAC /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/musica-abierto-berklee.html La Ciutat de les Arts i les Ciències i el campus a València de Berklee College of Music col·laboren de nou en un programa d’activitats culturals que inclou concerts de lliure accés, projeccions, tallers i demostracions. Ciència, creativitat i música es combinen de la mà d'uns músics dotats d'un extraordinari talent. 

"Un llac de concerts” porta al Museu de les Ciències, de maig a juliol a les 20:00 hores i, setembre i octubre a les 19.00 hores, les actuacions de lliure accés a càrrec dels estudiants i professors del campus a València de Berklee amb la interpretació de composicions de diferents estils musicals: Jazz, Pop, Rock, Electrònic, Hip-Hop etc...

Més informació "Música en obert amb Berklee"

 

]]>
Exposició escolar Talking Brains /va/web/educacion/secundaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-escolar-Talking-Brains.html dt., 16 d’abr. 2019 11:50:00 +0200 Viatja pel cervell i descobreix com es va originar i ha evolucionat el llenguatge

]]>
CAC /va/web/educacion/secundaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-escolar-Talking-Brains.html “Talking Brains”, una exposició original de CosmoCaixa, t’invita a experimentar amb el teu cervell i descobrir els secrets d’eixe òrgan tan complex i quin va ser l’origen de les 7.000 llengües que existixen en el món. Esbrina de quina forma s’inicia l’aprenentatge del llenguatge ja en l’úter matern, com tracta la medicina les distintes malalties cerebrals o quin és el ritme del teu pensament.

A través de reproduccions, analogies, interactius, realitat virtual i tècniques d’imatge cerebral et proposem endinsar-te en els secrets del llenguatge, una facultat compartida per tots els sers humans i una de què ens definix com a espècie. 

]]>
Jardí Umbracle /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/jardin-Umbracle.html dc., 03 d’abr. 2019 15:32:00 +0200 Amb una superfície de 320 m², és un preciós espai a l’aire lliure, ubicat al sud del complex sobre l’aparcament.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/jardin-Umbracle.html Al tractar-se d’un espai exterior, en cas d’inclemències metereològiques durant la celebració del seu esdeveniment, la Ciutat de les Arts i les Ciències es compromet a la reubicació de l’espai, mantenint les condicions inicials contractades.

]]>
Esplanada de l’Assut /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Explanada-Assut.html dc., 03 d’abr. 2019 12:48:00 +0200 Situada entre el Museu de les Ciències i l’Àgora, l’esplanada de l’Assut de l’Or ocupa més de 12.000 m², completament diàfans.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Explanada-Assut.html És un espai perfecte per a muntatges de grans dimensions o esdeveniments amb nombrosa afluència de públic: concerts, sampling, sopars a l’aire lliure, accions promocionals, rodatges, presentacions de producte, exposició de vehicles, zones complementàries per a la celebració de grans esdeveniments.

És una zona perfecta per als clients que requerixen un ampli espai per al desenrotllament del seu esdeveniment. Donades les dimensions de l’esplanada (12.985 m²), és possible contractar l’espai en la seua totalitat o fraccionat.

Llac sud: 2.715 m²

Llac nord: 3.000 m²

Part inferior pont de l’Assut de l’Or: 7.270 m²

Són moltes les empreses que han contractat este espai per a realitzar accions promocionals, aprofitant la gran afluència de públic.

]]>
Passeig d’arcbotants /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/paseo-de-arbotantes.html dt., 02 d’abr. 2019 12:17:00 +0200 El Passeig d’Arcbotants és un espai semicobert, amb una longitud de 130 m i una superfície de 1.586 m².

]]>
CAC /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/paseo-de-arbotantes.html Este espai es prolonga gràcies a una gran arcada ogival i es troba rodejat pels llacs del Museu i de l’Hemisfèric.

Donada la magnitud d’este espai, hi ha un ampli abast de possibilitats per a realitzar els seus esdeveniments: sampling, estands, presentacions de productes, etc.

]]>
volades /va/web/meeting-events/museu-de-les-Ciencies/espacios-exteriores/voladizos.html dt., 02 d’abr. 2019 09:10:00 +0200 Espai perfecte per a la celebració d’un còctel de benvinguda, presentació de productes, rodes de premsa, etc.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/museu-de-les-Ciencies/espacios-exteriores/voladizos.html Terrassa situada en el Museu de les Cìencies, que es troba en la primera planta, i que podem trobar en l’est i oest de l’edifici.

Oferix unes vistes privilegiades per al desenrotllament del seu esdeveniment.

]]>
Làmina nord /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Lamina-norte.html dt., 02 d’abr. 2019 08:54:00 +0200 Situada entre el Museu de les Ciències i el pont de l’Assut de l’Or.  

]]>
CAC /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Lamina-norte.html Espai ideal per a tot tipus d’esdeveniments a l’aire lliure, des de concerts, esdeveniments esportius fins a exhibicions de vehicles.

]]>
Mirador Umbracle /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/mirador-Umbracle.html dl., 01 d’abr. 2019 11:31:00 +0200 És una gran terrassa que que sorprén per les seues vistes a tot el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i es troba contigua al jardí de l’Umbracle.

Ideal per a la realització de sopars, còctels, etc.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/mirador-Umbracle.html Amb una superfície de 2.810 m2, es tracta d’un gran passeig que que sorprén per les seues vistes a tot el complex i és contigu al jardí de l’Umbracle.
Es poden realitzar esdeveniments a l’aire lliure, o muntatges complementaris, en combinació amb esdeveniments realitzats en altres edificis.

]]>