Exposiciones RSS http://www.cac.es/va/exposiciones-rss.html ca Apollo 11. Primers passos. A partir de l'1 de juliol /va/hemisferic/proyecciones/apollo-11-primeros-pasos.html dv., 24 de maig 2019 12:53:00 +0200 Viu a través d’imatges originals els moments de preparació, envol, aterratge i tornada d’un dels majors èxits de la humanitat: l’arribada a la Lluna

]]>
CAC /va/hemisferic/proyecciones/apollo-11-primeros-pasos.html Any: 2019
Director: Todd Douglas Miller
Duració: 47 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés

La pel·lícula "Apollo 11. Primers passos" conta els primers passos de l’home en la Lluna amb imatges originals mai vistes d’esta missió espacial duta a terme entre el 16 i el 24 de juliol de 1969.  La projecció combina material molt conegut amb tresors perduts durant molt de temps trobats en un magatzem dels Arxius Nacionals que han sigut digitalitzades per primera vegada. L’única locució de la pel·lícula és la de l’època, els espectadors són guiats per la veu del difunt presentador de la CBS Walter Cronkite i els intercanvis de ràdio entre els astronautes i Houston, que s’han sincronitzat amb les noves imatges. 

Les càmeres ubicades en Cap Canaveral capturen els moments més importants de l’envol de la nau. Junt amb les escenes filmades en l’interior del coet espacial, ambdós perspectives oferixen una visió íntima sobre les sensacions que van experimentar els astronautes durant la seua missió. Unix-te a Neil Armstrong, Buzz Aldrin i Michael Collins, a l’equip de Control de la Missió i als milions d’espectadors de tot el món i viu eixos dies transcendentals en 1969 quan la humanitat va fer un salt de gegant cap al futur. 

]]>
DIA INTERNACIONAL MUSEOS /va/hemisferic/proyecciones/DIA-INTERNACIONAL--MUSEOS.html dc., 08 de maig 2019 12:16:00 +0200 CAC /va/hemisferic/proyecciones/DIA-INTERNACIONAL--MUSEOS.html Passarel·la del Túria /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Pasarela-del-Turia.html dt., 07 de maig 2019 14:26:00 +0200 Espai exterior tipus passarel·la, situat entre l’Hemisfèric i el Palau de les Arts. 

]]>
CAC /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Pasarela-del-Turia.html Des d’este espai, els nostres clients disfruten d’unes vistes espectaculars dels edificis més emblemàtics de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Es tracta d’un marc ideal per a la celebració de còctels, sopars, presentacions, rodatges, etc.

]]>
Llacs nord i sud /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Lagos-norte-y-sur-del-palau.html dc., 01 de maig 2019 17:37:00 +0200 Igual que la resta d’edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Palau està rodejat per làmines d’aigua que reflectixen la seua grandiositat. 

]]>
CAC /va/web/meeting-events/exteriores-del-Palau/Lagos-norte-y-sur-del-palau.html Estos llacs poden ser utilitzats per a realitzar espectacles de diferent naturalesa, com a concerts, focs artificials, presentació de productes. És un espai que li dóna un valor afegit a l’esdeveniment que es desitge realitzar.

]]>
Escola d'Estiu "Científics del futur": Astro-Nautes /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/escuela-verano-2019.html dc., 24 d’abr. 2019 12:00:00 +0200 Un any més, en l'Escola d'Estiu de la Ciutat de les  Arts i de les Ciències, abordem, d'una manera lúdica i divertida, els reptes del demà, experimentant per a comprendre allò que ens rodeja i ens fascina.

]]>
CAC /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/escuela-verano-2019.html Convertix-te en un autèntic Astro-Nauta i aprén tot sobre l'exploració espacial. Tallers científics i gimcanes per les diferents exposicions del Museu de les Ciències; planetaris en directe en l'Hemisfèric o música i videojocs amb Berklee College of Music. Les activitats en els llacs, la nit dormint amb taurons en l'Oceanogràfic i la visita especial a "Harry Potter: The Exhibition" acaben de conformar una escola d'estiu única. 

Quan es realitza?
Primer torn: del 24 al 28 de juny
Segon torn: del 1 al 5 de juliol
Tercer torn: del 8 al 12 de juliol
Quart torn: del 15 al 19 de juliol

A qui va dirigida?
A xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys

Més informació i inscripcions en Escola d'Estiu

]]>
Música en obert amb Berklee /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/musica-abierto-berklee.html dc., 24 d’abr. 2019 10:00:00 +0200 La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music presenta una nova edició de 'Música en obert amb Berklee'

]]>
CAC /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/musica-abierto-berklee.html La Ciutat de les Arts i les Ciències i el campus a València de Berklee College of Music col·laboren de nou en un programa d’activitats culturals que inclou concerts de lliure accés, projeccions, tallers i demostracions. Ciència, creativitat i música es combinen de la mà d'uns músics dotats d'un extraordinari talent. 

"Un llac de concerts” porta al Museu de les Ciències, de maig a juliol a les 20:00 hores i, setembre i octubre a les 19.00 hores, les actuacions de lliure accés a càrrec dels estudiants i professors del campus a València de Berklee amb la interpretació de composicions de diferents estils musicals: Jazz, Pop, Rock, Electrònic, Hip-Hop etc...

Més informació "Música en obert amb Berklee"

 

]]>
Exposició escolar Talking Brains /va/web/educacion/secundaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-escolar-Talking-Brains.html dt., 16 d’abr. 2019 11:50:00 +0200 Viatja pel cervell i descobreix com es va originar i ha evolucionat el llenguatge

]]>
CAC /va/web/educacion/secundaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-escolar-Talking-Brains.html “Talking Brains”, una exposició original de CosmoCaixa, t’invita a experimentar amb el teu cervell i descobrir els secrets d’eixe òrgan tan complex i quin va ser l’origen de les 7.000 llengües que existixen en el món. Esbrina de quina forma s’inicia l’aprenentatge del llenguatge ja en l’úter matern, com tracta la medicina les distintes malalties cerebrals o quin és el ritme del teu pensament.

A través de reproduccions, analogies, interactius, realitat virtual i tècniques d’imatge cerebral et proposem endinsar-te en els secrets del llenguatge, una facultat compartida per tots els sers humans i una de què ens definix com a espècie. 

]]>
Jardí Umbracle /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/jardin-Umbracle.html dc., 03 d’abr. 2019 15:32:00 +0200 Amb una superfície de 320 m², és un preciós espai a l’aire lliure, ubicat al sud del complex sobre l’aparcament.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/jardin-Umbracle.html Al tractar-se d’un espai exterior, en cas d’inclemències metereològiques durant la celebració del seu esdeveniment, la Ciutat de les Arts i les Ciències es compromet a la reubicació de l’espai, mantenint les condicions inicials contractades.

]]>
Esplanada de l’Assut /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Explanada-Assut.html dc., 03 d’abr. 2019 12:48:00 +0200 Situada entre el Museu de les Ciències i l’Àgora, l’esplanada de l’Assut de l’Or ocupa més de 12.000 m², completament diàfans.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Explanada-Assut.html És un espai perfecte per a muntatges de grans dimensions o esdeveniments amb nombrosa afluència de públic: concerts, sampling, sopars a l’aire lliure, accions promocionals, rodatges, presentacions de producte, exposició de vehicles, zones complementàries per a la celebració de grans esdeveniments.

És una zona perfecta per als clients que requerixen un ampli espai per al desenrotllament del seu esdeveniment. Donades les dimensions de l’esplanada (12.985 m²), és possible contractar l’espai en la seua totalitat o fraccionat.

Llac sud: 2.715 m²

Llac nord: 3.000 m²

Part inferior pont de l’Assut de l’Or: 7.270 m²

Són moltes les empreses que han contractat este espai per a realitzar accions promocionals, aprofitant la gran afluència de públic.

]]>
Passeig d’arcbotants /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/paseo-de-arbotantes.html dt., 02 d’abr. 2019 12:17:00 +0200 El Passeig d’Arcbotants és un espai semicobert, amb una longitud de 130 m i una superfície de 1.586 m².

]]>
CAC /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/paseo-de-arbotantes.html Este espai es prolonga gràcies a una gran arcada ogival i es troba rodejat pels llacs del Museu i de l’Hemisfèric.

Donada la magnitud d’este espai, hi ha un ampli abast de possibilitats per a realitzar els seus esdeveniments: sampling, estands, presentacions de productes, etc.

]]>
volades /va/web/meeting-events/museu-de-les-Ciencies/espacios-exteriores/voladizos.html dt., 02 d’abr. 2019 09:10:00 +0200 Espai perfecte per a la celebració d’un còctel de benvinguda, presentació de productes, rodes de premsa, etc.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/museu-de-les-Ciencies/espacios-exteriores/voladizos.html Terrassa situada en el Museu de les Cìencies, que es troba en la primera planta, i que podem trobar en l’est i oest de l’edifici.

Oferix unes vistes privilegiades per al desenrotllament del seu esdeveniment.

]]>
Làmina nord /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Lamina-norte.html dt., 02 d’abr. 2019 08:54:00 +0200 Situada entre el Museu de les Ciències i el pont de l’Assut de l’Or.  

]]>
CAC /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Lamina-norte.html Espai ideal per a tot tipus d’esdeveniments a l’aire lliure, des de concerts, esdeveniments esportius fins a exhibicions de vehicles.

]]>
Mirador Umbracle /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/mirador-Umbracle.html dl., 01 d’abr. 2019 11:31:00 +0200 És una gran terrassa que que sorprén per les seues vistes a tot el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i es troba contigua al jardí de l’Umbracle.

Ideal per a la realització de sopars, còctels, etc.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/umbracle/espacios-exteriores/mirador-Umbracle.html Amb una superfície de 2.810 m2, es tracta d’un gran passeig que que sorprén per les seues vistes a tot el complex i és contigu al jardí de l’Umbracle.
Es poden realitzar esdeveniments a l’aire lliure, o muntatges complementaris, en combinació amb esdeveniments realitzats en altres edificis.

]]>
Làmina sud /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Lamina-sur.html dl., 01 d’abr. 2019 08:56:00 +0200 Situada entre el llac sud del Museu dels Ciències i el pont de l’Assut de l’Or.

]]>
CAC /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Lamina-sur.html Espai ideal per a tot tipus d’esdeveniments a l’aire lliure, des de concerts, esdeveniments esportius fins a exhibicions de vehicles.

]]>
Zona T /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Zona-T.html dg., 31 de març 2019 09:02:00 +0200 Passeig situat entre les esplanades de l'Àgora, un espai exterior amb vista als edificis emblemàtics de Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

]]>
CAC /va/web/meeting-events/explanada-del-Assut/Zona-T.html Amb forma de T, és l’espai comprés entre el Museu i l’Àgora, entre precioses làmines d’aigua en l’esplanada de l’Assut de l’Or.

És una zona semicoberta davall del pont de l’Assut de l’Or; un espai de grans dimensions, 7.270 m2, perfecte per a esdeveniments amb gran afluència de públic: concerts, sampling, sopars a l’aire lliure, accions promocionals, rodatges, esdeveniments esportius, presentacions de producte, test drive, etc.

]]>
CICLE DE PEL·LÍCULES "HARRY POTTER" /va/hemisferic/proyecciones/peliculas-harry-potter-hemisferic.html dj., 21 de març 2019 11:35:00 +0100 L’Hemisfèric projecta la saga de "Harry Potter" per orde cronològic en una sessió especial per pel·lícula els dissabtes a les 18:00 hores a partir del 13 d’abril de 2019

 

]]>
CAC /va/hemisferic/proyecciones/peliculas-harry-potter-hemisferic.html Amb motiu de l’exposició "Harry Potter. The Exhibition" que acull el Museu de les Ciències a partir del 13 d’abril, l’Hemisfèric projecta la saga de 'Harry Potter' per orde cronològic en una sessió especial per pel·lícula que se celebra els dissabtes a les 18:00 hores. 

El format de les pel·lícules de Harry Potter serà en cine digital 2D - pantalla 16x8 i versió doblada al castellà.

Totes les pel·lícules són "no recomanades per a menors de 7 anys" a excepció de "Harry Potter y la piedra filosofal", que és "apta per a tots els públics".

Dissabte, 13 d'abril. "Harry Potter y la piedra filosofal"
Dissabte, 20 d'abril. "Harry Potter y la cámara secreta"
Dissabte, 27 d'abril. "Harry Potter y el prisionero de Azkaban"
Dissabte, 4 de maig. "Harry Potter y el cáliz de fuego"
Dissabte, 11 de maig. "Harry Potter y la orden del Fenix"
Dissabte, 18 de maig. "Harry Potter y el misterio del Príncipe"
Dissabte, 25 de maig. "Harry Potter y las Reliquias de la Muerte parte I"
Dissabte, 1 de juny. "Harry Potter y las Reliquias de la Muerte parte II"
Dissabte, 8 de juny. "Harry Potter y la piedra filosofal"
Dissabte, 15 de juny. "Harry Potter y la cámara secreta"
Dissabte, 22 de juny. "Harry Potter y el prisionero de Azkaban"
Dissabte, 29 de juny. "Harry Potter y el cáliz de fuego"
Dissabte, 6 de juliol. "Harry Potter y la orden del Fenix"
Dissabte, 13 de juliol. "Harry Potter y el misterio del Príncipe"
Dissabte, 20 de juliol. "Harry Potter y las Reliquias de la Muerte parte I"
Dissabte, 27 de juliol. "Harry Potter y las Reliquias de la Muerte parte II"
Dissabte, 3 d'agost. "Animales fantásticos y dónde encontrarlos"
Dissabte, 10 d'agost. "Animales fantásticos. Los crímenes de Grindelwald"

]]>
Proyecció escolar 'Caminant entre dinosaures 3D' /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/proyecion-escolar-caminando-entre-dinos.html dc., 20 de març 2019 12:53:00 +0100 Viu una gran aventura Imax de ciència i descobriment al voltant del món, on coneixeràs als dinosaures del Triàsic, el Juràsic i el Cretàcic.

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/proyecion-escolar-caminando-entre-dinos.html Des de les exòtiques i vastes extensions de les dunes del desert del Gobi a Mongòlia, fins als cingles de gres de Nou Mèxic, “Dinosaurs alive!” seguix els passos dels paleontòlegs de l’American Museum of Natural History (AMNH) en l’exploració d’un dels rastres de dinosaures més importants de la història.

A través de la màgia de l’animació digital per ordinador es recreen amb exactitud les noves espècies trobades i d’altres que ja coneix tothom. El públic descobrirà, guiat per prestigiosos paleontòlegs, nous fòssils que oferixen proves que els descendents dels dinosaures viuen encara entre nosaltres.

]]>
Projecció escolar 'Jardí Salvatge /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/Proyeccion-escolar-Jardin-Salvaje.html dc., 13 de març 2019 12:31:00 +0100 Fauna africana? L'amazones? La selva de Borneo?, a la projecció Jardí salvatge descobrireu els teus alumnes i tu que la naturalesa que ens envolta pot ser igual de meravellosa i fascinant. Vine i et sorprendràs.

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/Proyeccion-escolar-Jardin-Salvaje.html Esta projecció, que comprén un any estacional dels voltants d'una casa, mostra una impressionant varietat d'imatges i comportaments de la vida silvestre gràcies a les càmares instal·lades en el bosc, dins de coves, nius o en el fons d'un estany per a revelar de forma excepcional la intimitat dels seus habitants.

Coneixeràs a Katie i a la seua família que viuen al costat del bosc i són aliens a l'espectacle que es troba al costat d'ells, absorbits pels dispositius electrònics. Els acompanyaràs en el seu descobriment dels secrets que la naturalesa ha amagat tan prop de la seua llar i experimentaràs l'alegria que els produeix el contacte amb aquest nou món.

]]>
taller escolar 'Robots' /va/web/educacion/secundaria-museo/La-Ciencia-a-Escena/taller-escolar-Robots.html dc., 13 de març 2019 10:04:00 +0100 En este taller els teus alumnes desenvoluparan les seues habilitats en la de programació, el treball en equip i es familiaritzaran amb l'ús de les noves tecnologies, construint i programant els nostres robots en un viatge a Mart.

]]>
CAC /va/web/educacion/secundaria-museo/La-Ciencia-a-Escena/taller-escolar-Robots.html Els robots sempre han causat fascinació, i evoquen en la nostra ment imatges de pel·lícules de ciència-ficció. Però hui dia els robots formen part de la nostra realitat, que permeten a la indústria fer treballs de gran precisió i rapidesa. Els més avançats sistemes de robòtica estan prenent mostres en la superfície de Mart, o capturant imatges de la Terra, des de l'espai.

Endinsar-vos en el món de la robòtica i descobriu la seua importància en el nostre dia a dia en este taller de ciència a escena on els teus alumnes es converteixen en programadors. 

]]>
Taller escolar 'Drons' /va/web/educacion/primaria-museo/La-Ciencia-a-Escena/Taller-escolar-Drones.html dt., 12 de març 2019 12:29:00 +0100 Descobreix al costat dels teus alumnes com funcionen els drons, i després podreu muntar i fer-los volar. Tot en el nostre nou taller escolar "Drons" per a alumnes de tercer cicle de Primària i primer cicle de l'ESO.

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-museo/La-Ciencia-a-Escena/Taller-escolar-Drones.html En este taller, destinat a públic escolar, s'acostaran a l'apassionant món dels drons identificant els seus components bàsics i muntant la seua pròpia màquina voladora amb un kit format per peces de Lego, hèlices, motors, etc. Després, podran volar un dron en un circuit dissenyat especialment per a això.

Finalment, s'entregarà un diploma que certifica la formació i un adhesiu del taller. En el certificat s'indica que els alumnes han rebut un curs de formació teorico-pràctica, per a pilots de sistema d'aeronau pilotats per control remot (RPAS), utilitzant el model d'aeronau Flybrix T.

]]>