Exposiciones RSS http://www.cac.es/va/exposiciones-rss.html ca Projecció escolar 'Viatjant amb la llum' /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/projeccio-escolar-viatjant.html dj., 22 d’oct. 2020 10:04:00 +0200 Coneix com la llum ens envolta i ens permet, a través dels sentits, conéixer el món tal com és. A partir de 2n cicle de Primària.

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/projeccio-escolar-viatjant.html El Sol, el foc, la llum artificial..., tot això és llum. Què és i per què és tan important la llum per a l'ésser humà?

Descobreix la complexitat i importància de la llum en tots els àmbits de la nostra vida, i la seua influència directa sobre la vida en el nostre planeta.

La llum ens envolta constantment, vivim en un món de llum, fins i tot, quan estem en completa foscor, els nostres cossos emeten un tipus de llum anomenada radiació infraroja. Els nostres ulls no poden veure-la, però la nostra pell sí que pot sentir-la, per exemple, quan acostes la teua mà a una estufa encesa notes la llum infraroja.

]]>
Projecció escolar 'Univers d'Escher' /va/web/educacion/secundaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/proyeccio-escolar-Univers-dEscher.html dj., 22 d’oct. 2020 08:49:00 +0200 <<En les meues obres intente testificar que vivim en un món ordenat i bell, i no en un informe caos com a vegades sembla>>.

M. C. Escher

]]>
CAC /va/web/educacion/secundaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/proyeccio-escolar-Univers-dEscher.html Descobreix l'Univers d’Escher, un polifacètic artista holandés, enamorat de l'astronomia, passió reflectida en la seua atractiva obra artística, permetent-nos recórrer les seues meravelloses creacions.

En este planetari FULLDOME ciència i art es converteixen en disciplines complementàries a través de l'obra d’Escher, on contemplem la bellesa de les matemàtiques.

]]>
Taller escolar 'la Ciencia a Escena en tu Cole' /va/web/educacion/infantil-museo/La-Ciencia-a-Escena/en-tu-cole.html dt., 20 d’oct. 2020 15:16:00 +0200 Sorprendeos con los divertidos experimentos de La Ciencia a Escena en vuestro propio centro educativo. ¡Ahora nos desplazamos nosotros!

]]>
CAC /va/web/educacion/infantil-museo/La-Ciencia-a-Escena/en-tu-cole.html Ara  podem anar al teu centre educatiu i realitzar un dels nostres tallers de La Ciència a Escena. Disposem d'una àmplia varietat de tallers científics a triar, i els adaptem al nivell educatiu del teu grup.

Mateixa experiència i màxima seguretat per només 4€/alumne
 

]]>
Taller escolar 'Connecta't en directe amb La Ciència a Escena' /va/web/educacion/primaria-museo/La-Ciencia-a-Escena/Ciencia-a-Escena-online.html dl., 19 d’oct. 2020 12:33:00 +0200 Connecta't als nostres tallers científics, diverteix-te i aprén com si estigueres en el Museu.

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-museo/La-Ciencia-a-Escena/Ciencia-a-Escena-online.html Evita desplaçaments i disfruta dels tallers de La Ciència a Escena en directe, des del teu centre educatiu, i aprén tot sobre la ciència amb els experiments que tenim preparats. Tots els tallers estan adaptats al nivell curricular del teu grup, només necessites tindre connexió a Internet en el centre, i cada alumne/a, a través del seu dispositiu (ordinador, tauleta o mòbil), o a través d'un projector, podrà disfrutar d'esta experiència única en directe, amb total seguretat.

L'experiència us encantarà.

Preu: 60 €/grup

]]>
CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA". 26 DE MARÇ DE 2021 /va/museu-de-les-ciencies/Actividades-y-concursos/Concursos/concurso-escolar-accion-clima.html dj., 15 d’oct. 2020 14:15:00 +0200 La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa un nou concurs dirigit a estudiants de Primària, Secundària o Cicles Formatius de grau mitjà que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic

 

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/Actividades-y-concursos/Concursos/concurso-escolar-accion-clima.html Si vols dissenyar el teu propi hort, donar forma a la teua idea que seguix la premissa de les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar), crear un artefacte que permeta l'aprofitament adequat de l'aigua o presentar un projecte de classificació eficient de residus i energies renovables, "Acció pel clima" és el teu concurs. Reunix el teu equip i... som-hi!

"Acció pel clima" suposa una nova via d'acostament a la comunitat educativa que té, entre les seues principals virtuts, la capacitat d'implicar professors, estudiants i a la societat en general. Amb esta iniciativa es pretén, entre altres, conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic, i potenciar l'ús responsable dels recursos naturals. 

El concurs, que està dirigit a estudiants de Primària, Secundària o Cicles formatius de grau mitjà, tindrà dues fases. Una en línia, en la qual l'equip haurà de realitzar un projecte, segons cada categoria, que haurà de gravar i enviar, i una altra fase presencial que es realitzarà en el Museu de les Ciències el 26 de març de 2021 a la qual acudiran els treballs seleccionats pel jurat en la fase en línia. 

Per a més informació i inscripcions "Acció pel clima"

]]>
Passaport a l’Espai /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/Pasaporte-al-Espacio.html dc., 30 de set. 2020 09:00:00 +0200 Fins al 21 de maig de 2021, aconseguix el teu Passaport a l’Espai i encunya de forma digital,cada una de les activitats relacionades amb l’astronomia per a aconseguir fantàstics premis.  

]]>
CAC /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/actividades/Pasaporte-al-Espacio.html
30% de descompte per als visitants de la Comunitat Valenciana /va/hemisferic/proyecciones/promocion-comunitat-valenciana.html dl., 28 de set. 2020 13:59:00 +0200 30% de descompte per als nascuts o residents a la Comunitat Valenciana

Del 9 al 12 d'octubre de 2020

Entrades per al Museu de les Ciències i l'Hemisfèric

]]>
CAC /va/hemisferic/proyecciones/promocion-comunitat-valenciana.html
Arcs comunicants /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/permanentes/arcos-comunicantes.html dt., 22 de set. 2020 13:02:00 +0200 Planta baixa -  Els visitants poden comprovar com funcionen les ones de so a través de l’estructures dels arcs ubicats en els accessos al Museu de les Ciències.

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/permanentes/arcos-comunicantes.html És possible escoltar una altra persona de forma nítida a una distància de quasi 50 metres gràcies a l’arquitectura d’un edifici. Descobrix-ho en el Museu de les Ciències.

En les estructures d’arcs, en les entrades est i oest del Museu, dos persones ubicades en cada un dels extrems oposats poden mantindre una conversació. I és possible perquè les ones de so de la veu es canalitzen a través de l’estructura, en forma d’arc, que conforma els laterals del Museu fins a arribar directa a l’orella de l’altra persona. És esta estructura la que permet que les ones no es dispersen en totes direccions, com ocorre quan parlem, o si l’emissor/receptor se situa en el centre de l’arc o s’allunya d’ell.

 

]]>
TEATRE DE LA CIÈNCIA /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/permanentes/teatro-ciencia.html dl., 21 de set. 2020 15:39:00 +0200 Primera planta. - Espai multidisciplinari que acull demostracions, xous i representacions científiques. Inclòs en l'entrada del Museu de les Ciències

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/permanentes/teatro-ciencia.html El Teatre de la Ciència és un espai multidisciplinari on es posen en escena demostracions, xous i representacions científiques en directe. Un espai versàtil i innovador amb capacitat per a 130 espectadors on, a través d'un format “teatralitzat”, es pretén acostar la ciència des de la diversió i el rigor. 

Campanes que sonen sense tocar-les, ciris que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins, arcs elèctrics que solquen l'espai, o tubs de neó que s'encenen en tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta en l'espectacle “Alt voltatge” que forma part del Teatre de la Ciència. Un altre dels instruments més cridaners és la Bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com els raigs que produix de més d'un metre.

Inclòs en l'entrada del Museu de les Ciències. Reserva la teua sessió en el punt info de la primera planta (subjecte a disponibilitat)

*L'aforament actual del Teatre de la Ciència, en compliment de les normes de seguretat, és de 26 persones.

 

]]>
Exposició escolar 'Memòria' /va/web/educacion/primaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-Escolar-Memoria.html dv., 18 de set. 2020 09:52:00 +0200 L’exposició “Memòria” és una mostra interactiva que invita al visitant a conéixer els distints aspectes de la memòria, i la seua importància en la nostra vida, des de diferents punts de vista neurològics, personals, socials..

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-Escolar-Memoria.html Els sentits de l’olfacte i de l’oïda ens traslladen amb més rapidesa a moments llunyans en la nostra memòria. No obstant això, el nostre cervell no és infal·lible i no sempre actua com necessitem; de vegades la nostra memòria no emmagatzema la informació que li arriba o ho fa de forma incorrecta. Cada un de nosaltres disposa d’una memòria única i personal que ens fa ser qui som, però també hi ha records que compartim  a nivell local o mundial, com a conseqüència d’un fet històric impactant.

Al llarg del recorregut per l’exposició i a través d’un conjunt de mòduls interactius i suports audiovisuals, el públic descobrix que la memòria és fal·lible i canviant; que hi ha diversos sistemes diferents de memòria que fan ús de distintes àrees del cervell, o que es tracta de la facultat més estretament unida a la identitat, els sentits i la història d’un mateix. 

"Memòria" aborda qüestions com l’accés directe a través d’experiències sensorials; què és l’oblit, on el visitant podrà experimentar les distintes classes de "defectes" en la memòria; els tipus de memòria que existixen com la implícita que es desenvolupa de forma inconscient; les claus dels processos en les memòries personals i els records que compartix una societat. 

A causa de la  situació actual alguns mòduls o parts de l'exposició poden no estar operatius per raons de seguretat

]]>
AMAZON ADVENTURE /va/hemisferic/proyecciones/pelicula-amazon-adventure.html dj., 17 de set. 2020 11:45:00 +0200 Acompanya al naturalista Henry Walter Bates en el seu extraordinari viatge d'onze anys a través de la selva amazònica. Descobreix com aquest jove investigador va arriscar la seua vida per la ciència en la dècada de 1850. 

]]>
CAC /va/hemisferic/proyecciones/pelicula-amazon-adventure.html Any: 2017
Director: Mike Slee
Duració: 45 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i italià.

La pel·lícula IMAX "Amazon Adventure" conta l'èpica història de l'explorador Henry Bates en la seua expedició a través de l'Amazones que li va permetre realitzar contribucions crucials per a la biologia. Va identificar 8.000 espècies noves i el més important, va demostrar el procés d'aparició d'una nova espècie, al que Charles Darwin va anomenar la "bella prova" de la seua llavors controvertida teoria de la Selecció Natural.

Recorre l'exuberant regió amazònica, viu al costat de Bates el perill, la perseverança i l'èxit en un món fascinant on la imitació és el sorprenent fenomen amb el qual un animal pot adoptar l'aparença d'un altre i obtindre un avantatge per a sobreviure. Submergix-te en un món salvatge d'una bellesa impressionant i d'un comportament animal captivador. 

]]>
L'UNIVERS D'ESCHER /va/hemisferic/proyecciones/planetario-universo-escher.html dj., 17 de set. 2020 10:59:00 +0200 Sorprèn-te, a través d'este programa de planetari en format fulldome, amb l'obra de l'artista holandés M. C. Escher que va saber unir ciència i art en el seu treball

]]>
CAC /va/hemisferic/proyecciones/planetario-universo-escher.html Any: 2012
Producció. Parc de les Ciències de Granada
Duració: 25 minuts
Qualificació: tots els públics 
Idiomes: so sala castellà amb possibilitat de triar idioma mitjançant Sistema Personalitzat d'Escolta (SPE) en valencià i anglés.

"L'Univers d'Escher", una producció del Parc de les Ciències de Granada, ens acosta la figura del polifacètic artista holandés M. C. Escher aprofitant la tecnologia multimèdia del Planetari digital. El fet que Escher fora un apassionat astrònom aficionat permet fer un recorregut per les seues meravelloses creacions on l'astronomia apareix reflectida amb una visió tan original com atractiva, aspectes que caracteritzen tot el seu treball.

La repetició i organització de figures geomètriques sobre el pla sense deixar buit entre elles es convertix en un dels instruments més utilitzats.

Amb la col·laboració de la Fundació Escher i el Patronat de l'Alhambra i Generalife es dona a conéixer en un planetari la seua obra a un públic molt divers. Este programa de Planetari vol ser un reconeixement a una persona única que va saber unir la intuïció amb la ciència i l'art. 

"En les meues obres intente testificar que vivim en un món ordenat i bell... i no en un informe caos, com a vegades sembla". M.C. Escher 

]]>
VIATJANT AMB LA LLUM /va/hemisferic/proyecciones/planetario-viajando-con-la-luz.html dj., 17 de set. 2020 09:57:00 +0200 Vine a conéixer la importància de la llum en tots els àmbits de la nostra vida gràcies a "Viatjant amb la llum", un programa de planetari en format fulldome

]]>
CAC /va/hemisferic/proyecciones/planetario-viajando-con-la-luz.html Any: 2019
Producció. Parc de les Ciències de Granada
Duració: 29 minuts
Qualificació: tots els públics 
Idiomes: so sala castellà amb possibilitat de triar idioma mitjançant Sistema Personalitzat d'Escolta (SPE) en valencià, anglés i francés

"Viatjant amb la llum" narra la importància de la llum per a la vida humana, les plantes o l'astronomia. Este programa de planetari en format fulldome produït pel Parc de les Ciències de Granada, ens endinsa en nombrosos escenaris per a mostrar la complexitat de la llum i la seua influència directa sobre el nostre planeta.

El Sol és l'estrela més pròxima a la Terra i l'energia que genera ens proporciona la llum i la calor necessaris per a la vida. Estudiant la seua llum i la d'altres estreles i galàxies podem elaborar models que expliquen l'origen, l'estructura i l'evolució de l'univers.

Però el Sol no és l'única font de llum natural. El foc acompanya a la Terra des dels seus inicis i ha jugat un paper molt important en l'evolució de l'ésser humà, tant que el seu descobriment per les societats primitives va canviar la seua manera de vida. Fins i tot la llum artificial i les seues aplicacions en medicina o comunicació posen de manifest l'estreta relació entre la humanitat, la vida i la llum.

Més informació sobre Viatjant amb la llum

]]>
Concurs "Cristal·lització en l'escola". 7 de maig de 2021 /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/concursos/concurso-cristalizacion.html dv., 11 de set. 2020 10:30:00 +0200 La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per huité any consecutiu en l’organització del concurs "Cristal·lització en l’escola" dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L’exposició de projectes i entrega de premis se celebrarà el 7 de maig de 2021 en el Museu de les Ciències. 

]]>
CAC /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/concursos/concurso-cristalizacion.html El certamen "Cristal·lització en l’escola" està dissenyat per a descobrir els estudiants la cristal·lografia d’una forma original i divertida, de manera que participen a manera de congrés científic. Els alumnes seguixen el format de “concurs competitiu” i utilitzen els elements del mètode científic: des de la investigació en el laboratori fins a la presentació de resultats en un “congrés”. 

El principal objectiu d’esta iniciativa és ressaltar la importància que té el món dels vidres en la societat actual i sobretot fomentar l’estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els jóvens estudiants, emprant per a això experiments atractius de cristal·lització.

La presentació de projectes i entrega de premis se celebrarà el 7 de maig de 2021 en el Museu de les Ciències

El concurs s'adapta també a la nova realitat. Per a facilitar la participació dels centres escolars s'habilita una modalitat online que es posarà en marxa en cas que no es puga realitzar la fase presencial. 

Més informació sobre el concurs "Cristal·lització en l’escola 2021"

]]>
Exposició escolar 'Play. Ciència i música' /va/web/educacion/primaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-escolar-Play-Ciencia-y-musica.html dv., 11 de set. 2020 09:56:00 +0200 La música no sols és art, també és cultura, història i ciència. Els teus alumnes descobriran estes i altres facetes de la música en aquesta exposició interactiva. Juga, toca i aprén amb nosaltres a partir del 2 d'octubre de 2020 en l'exposició i la seua zona de tallers.

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-museo/Entrada-General-Museo/Exposicion-escolar-Play-Ciencia-y-musica.html Oblidem d'una vegada que la ciència i l'art no es toquen, que són planetes aïllats orbitant en diferents sistemes. Molt al contrari, les ciències i les lletres no sols no estan enfrontades, sinó que formen part el que coneixem com la nostra cultura.

L'exposició es divideix en tres àrees: una per a exposar 200 peces artístiques relacionades amb la música, i que procedeixen de tot el món. Una segona àrea on realitzarem experiments científics i tallers. L'última zona, però no la menys important, és la zona del joc, on podrem fer música nosaltres mateixos.

Però a més, l'exposició està plena de xicotetes sorpreses que fascinaran a grans i xicotets.

]]>
Concurs Reacciona! 21 de maig de 2021 /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/concursos/Concurso-Reacciona-quimica-.html dj., 10 de set. 2020 10:00:00 +0200 La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) han organitzat la desena edició del concurs Reacciona! amb l'objectiu de promoure l'interés per la química entre els jóvens

]]>
CAC /va/home/agenda/Actividades-y-concursos/concursos/Concurso-Reacciona-quimica-.html La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) organitzen per desé any una nova edició del concurs Reacciona! Esta iniciativa té com a finalitat incentivar als estudiants de 3r i 4t de Secundària,  Batxillerat, cicles formatius de Formació Professional de tota Espanya, a presentar un material multimèdia (duració màxima de 5 minuts) que expose, de forma didàctica, creativa i original, algun procés químic; en especial, aquells que han contribuït de manera especial al benestar de la societat o resulten més formatius i il·lustratius.

Final i entrega de premis: 21 de maig de 2021

Més informació sobre la competició en el concurs Reacciona!

]]>
ANTE EL CAMBIO, CAMBIEMOS /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/exposicion-cambio-climatico.html dj., 23 de jul. 2020 13:00:00 +0200 Exteriors.- L'exposició "Ante el cambio, cambiemos" pretén donar a conéixer al públic la importància de l'actuació humana per a frenar el canvi climàtic

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/exposicion-cambio-climatico.html El canvi climàtic és un problema global que necessita de la implicació de tots els àmbits de la societat per a així unir esforços i intentar combatre el problema. L'exposició "Ante el cambio, cambiemos" mostra xicotetes pinzellades del que implica el canvi climàtic per al planeta Terra i crida a reflexionar al visitant sobre la manera d'actuar per a intentar pal·liar les greus conseqüències que comporta.

En la mostra es recullen també els principals projectes, programes i actuacions proposats per Nacions Unides per a combatre el canvi climàtic i poder arribar a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible que pretén l'Agenda 2030. "Ante el cambio, cambiemos" es fa ressò a més d'algunes de les últimes investigacions que s'estan desenvolupant des de diferents instàncies, com la Universitat de València, el Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM) o l'Agència Espacial Europea.

MÉS INFORMACIÓ "ANTE EL CAMBIO, CAMBIEMOS"

]]>
20 amb tu, contigo, with you /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/exposicion-veinte-aniversario-Museu.html dj., 23 de jul. 2020 12:39:00 +0200 Planta baixa.- Exposició de lliure accés que realitza un recorregut pels 20 anys del Museu de les Ciències a través dels elements més significatius que han format part de la seua història

 

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/exposiciones/temporales/exposicion-veinte-aniversario-Museu.html El 13 de novembre el Museu de les Ciències complix 20 anys. Per este motiu, s'ha creat l'exposició "20 amb tu, contigo, with you", un viatge a través d'estes dues dècades de divulgació científica i compromís cultural. La mostra recorda com era la nostra vida l'any 2000. El principi d'un nou mil·lenni, una nova centúria i dècada en la qual començàvem a portar els nostres primers telèfons mòbils, la vida existia sense Internet i l'Estació Espacial Internacional estava en fase de construcció. 

"20 amb tu, contigo, with you" presenta, a manera de càpsula del temps, els elements més significatius que han definit al Museu de les Ciències com un referent en la ciència interactiva. Una manera de veure l'evolució de la seua història a través de peces i mòduls de diferents exposicions que han servit al llarg d'estos 20 anys per a comprendre els fenòmens científics a través de l'experimentació i l'entreteniment. A més, amb un programa d'ordinador, els visitants poden configurar una nova càpsula del temps que s'obrirà en 2040.

 

 

]]>
"Química en acció" i "La ciència invisible" (PÚBLIC GENERAL) /va/museu-de-les-ciencies/talleres/ciencia-escena-museu.html dt., 16 de juny 2020 12:01:00 +0200 L'aposta per la ciència més interactiva està en la Ciutat de les Arts i les Ciències. T'esperem en "La Ciència a Escena", en les sessions especials "Química en acció" i "La ciència invisible". 

]]>
CAC /va/museu-de-les-ciencies/talleres/ciencia-escena-museu.html Les sessions especials de "La Ciència a Escena", "Química en acció" i "La ciència invisible" reunixen les millors experiències de "Màgia Química", "Fred, fred" "aLUZina!", "Horror al buit" i "Al roig viu".

S'ofereixen els dissabtes i diumengesper a un públic a partir de 8 anys ("Química en acció" a la sala 1) i "La ciència invisible", recomanada a partir dels 10 anys que es realitza a la sala 2 

Dissabtes i diumenges. 

- Sala 1: 11.30 i 16.00 hores
- Sala 2: 13.00 i 17.15 hores

Els xiquets menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult qui també haurà d'adquirir l'entrada. Preu: 3,5 euros per taller i persona. PROGRAMACIÓ SUBJECTA A CANVIS

 

]]>
Projecció escolar 'Amazon Adventure' /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/Proyeccion-Escolar-Amazon-Adventure.html dj., 05 de març 2020 12:09:00 +0100 Descobreix, juntament amb els teus alumnes, el fascinant viatge emprés per Henry Walter Bates en la selva amazònica, de mitjan del segle XIX, on la seua passió per la ciència i la investigació quasi li costen la vida.

]]>
CAC /va/web/educacion/primaria-hemisferic/Proyecciones-Hemisferic/Proyeccion-Escolar-Amazon-Adventure.html Este científic aventurer va recórrer l'Amazones descobrint i recol·lectant exemplars de més de 8.000 espècies noves per a la ciència. A més, va observar com alguns animals utilitzen la imitació per a sobreviure, aportant proves donant suport a la teoria de la selecció natural de Charles Darwin, sobrevivint en un dels entorns més hostils per a l'ésser humà.

La projecció amb imatges espectaculars i basada en fets reals, mostra el treball d'un dels naturalistes més importants de mitjan segle XIX, donant a conéixer la importància dels seus descobriments, a més del repte de treballar durant 11 anys en la selva amazònica, envoltat de naturalesa hostil per a l'home.

Submergeix-te en un món salvatge d'una bellesa impressionant i descobreix una de les històries més fascinants del segle XIX.

Descàrrega material didàctic en els següents enllaços 1 2 3 4 5 6

]]>