Entradas Passbook

Les APPS Wallet, una vegada instal·lades en el teu mòbil, et permeten emmagatzemar qualsevol tipus d'entrades i arxius que t'arriben amb format Passbook (.pkpass), de manera que pugues mostrar-les des del teu mòbil, directament, o passar-les per qualsevol dispositiu d'accés (en el nostre cas per torns), que llegirà des de la teua pantalla, el codi d'accés.


Avantatges

Evites les cues en taquilles.
On vaja el teu mòbil aniran les teues entrades, evitant-te així portar documents addicionals. Estalviem paper, complint així amb el nostre ferm compromís de protegir el medi ambient.

Aconseguix les teues entrades en format Passbook

Una vegada realitzes la teua compra on-line, rebràs un correu en què s'adjuntarà un fitxer .pkpass, per cada entrada que hages comprat. Tan sols has d'obrir cada una d'elles i es guardaran en l'aplicació Wallet que tingues instal•lada en el teu mòbil. Per a Android recomanem PassWallet o Pass2U, però pots utilitzar qualsevol aplicación que et permeta emmagatzemar i mostrar arxius .pkpass. Els mòbils iPhone tenen la seua pròpia aplicació Wallet instal•lada.

Pots descarregar les aplicacions de passbook i passwallet des d'aquests enllaços o des de la botiga d'app de la teva terminal.

PassWallet - Passbook + NFC (Android)

Pass2U Wallet for Passbook