Exposició 'Del traç a la realitat' Àgora lliure accés

Fins al 14 de setembre de 2014

Exposició que proposa un recorregut per la història arquitectònica i evolució de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Lliure accés al públic. Fins al 14 de setembre, horari de 11 a 20 h. Del 8 al 14 de setembre, horari de 11 a 19 h.
Exposició 'Del traç a la realitat' Àgora lliure accés

Els visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències podran accedir de forma gratuïta a l’interior de l’edifici Àgora on trobaran l’exposició “Del traç a la realitat”. Amb l’arquitectura del complex com a punt de partida, esta mostra proposa un recorregut pels distints edificis que componen el mateix, des dels primers dissenys del projecte fins a la seua construcció.

A través d’imatges, maquetes, projeccions audiovisuals, plans i textos explicatius, els visitants podran descobrir las peculiaritats de cada un dels edificis, comparar les diferents fases del disseny fins a arribar a la seua configuració definitiva i conéixer els detalls més singulars de la seua construcció, iniciada en 1995.

La part final de l’exposició inclou una mostra fotogràfica en gran format dels primers deu anys de vida de la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb imatges de l’ús quotidià dels edificis i esdeveniments destacats.


En l’interior de l’Àgora, edifici ubicat en la zona central del complex entre el Museu de les Ciències i l’Oceanogràfic, els visitants poden disfrutar a més d’un punt de restauració i descans