Descobrix l'Àgora | Coneix l'Àgora

Descobrix l'Àgora

Edifici concebut com un espai multifuncional de gran versatilitat on es poden fer actes de diversa naturalesa.

Espai amb tanta versatilitat, que s’hi podran fer activitats de diversa naturalesa. Un escenari multifuncional projectat per a congressos, convencions, concerts i representacions, amb la possibilitat de transformar-se en zona per a exposicions. L’Àgora és una estructura metàl·lica de planta semblant a una el·lipse apuntada, d’uns 88 metres de llarg per 66 d’ample. L’àrea coberta ocupa vora 4.811 m2. Este gran espai interior es concep com una plaça pública coberta, de planta diàfana, al mateix nivell que els estanys i passejos adjacents. L’edifici està rodejat per dos estanys que servixen de complement a l’espai interior. 

Actualment, està sent condicionada per a albergar la novena seu de CAIXAFORUM a Espanya, un lloc destinat per a l'exhibició d'obres d'art de gran prestigi, que comptarà amb diverses sales d'exposicions, un auditori per a conferències, una llibreria, un restaurant i diferents espais per a l'oci familiar.

L'esplanada de l'Assut, situada entre el Museu de les Ciències i l'Àgora, disposa de més de 12.000 metres quadrats completament diàfans.