Benvinguts al portal de transparència la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències té present en la seua gestió el compromís de servei públic a la societat, no sols en els serveis, les activitats i els continguts de divulgació científica que posa a disposició d'aquella, sinó també en la seua obligació de retre comptes als ciutadans en general i a la societat valenciana en particular, principals promotors de la seua activitat, i és obligació nostra facilitar-los la informació que generem davant del seu dret d'exigir-la.

Ciutat Oberta és el portal de Transparència de la Ciutat de les Arts i les Ciències per mitjà del qual es pot accedir a la informació de publicitat activa de la Societat Mercantil CAC, S. A.. especificada en la Llei 2/2015, de 2 d'abril, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana, a fi de garantir la difusió i la transparència d'una informació pública objectiva, veraç i actualitzada.

Aquest portal es crea amb tres objectius fonamentals:

  • Garantir la transparència de l'activitat pública de la Ciutat de les Arts i les Ciències per mitjà de la publicació de la informació detallada en l'article 9 de la Llei 2/2015.
  • Acostar la seua activitat a tots els ciutadans per potenciar el desenvolupament d'una societat més participativa i col.laborativa.
  • Facilitar la comunicació entre els ciutadans i la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb la construcció de canals que permeten una interacció fluida.

Des del portal es pot accedir a dades econòmiques, pressupostàries, de rellevància jurídica, institucionals, organitzatives, estadístiques etc.

Desitgem que aquest portal resulte d'utilitat per a tots els ciutadans, i assumim el compromís de seguir millorant-lo i completant-lo gradualment.