UNA AUTOPISTA DARRERE DE L'ENDOLL

Event finalitzat


Primera planta- T’imagines un món sense electricitat? Costa imaginar-ho, diàriament fem ús d’ella i en molts casos a penes ens n’adonem. Descobrix què és, com funciona o com arriba a les nostres cases en un recorregut interactiu on podràs participar i experimentar. Tens disponibles visites guiades gratuïtes.
UNA AUTOPISTA DARRERE DE L'ENDOLL

Pots imaginar la teua vida sense electricitat? És difícil pensar en un món sense esta forma d’energia. Red Eléctrica de España porta a la Ciutat de les Arts i les Ciències esta exposició interactiva amb la qual descobriràs què és l’electricitat, com es transporta i com es consumix. Al llarg del recorregut podràs participar, experimentar i saber més sobre l’electricitat i el procés del subministrament elèctric en què tens un paper protagonista. Per això, et proposa algunes idees per a usar l’energia d’una manera més eficient i responsable. 

Una autopista darrere de l’endoll te invita a conéixer què passa des que l’electricitat es genera fins que arriba a ta casa. T’ajuda a contestar les preguntes d’on ix l’electricitat? com es manifesta? o com consumim? Vine a conéixer d’una forma amena els aspectes més rellevants i més curiosos del sistema elèctric espanyol: què succeïx quan polses l’interruptor de la llum, com es genera l’electricitat i com viatja per les xarxes elèctriques fins a les nostres llars. T'esperem!

Consulta el fullet de l'exposició "Una autopista darrere de l'endoll"

Descarrega ací la guia del professorat i l'alumnat