↓

Els nostres dinosaures

Tercera planta - Mostra que reunix les principals troballes paleontològiques en la Comunitat Valenciana. Organitzada per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat de València en col·laboració amb el Museu de Geologia de la Universitat de València (MGUV) i la Xarxa de Museus i Col.leccions de Paleontologia de la Comunitat Valenciana i el Museo Geominero (Instituto Geológico y Minero de España), entre altres.  
Els nostres dinosaures

Conéixer com era la Comunitat Valenciana fa 200 milions d’anys, descobrir criatures impressionants com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de la localitat castellonenca i rèpliques de fins a 12 metres de longitud. Estes són algunes de les sorpreses que esperen al visitant en la tercera planta del Museu amb l’exposició 'Els nostres dinosaures.

Esta nova exposició oferix al visitant un recorregut al llarg de quasi 200 milions d’anys on podrà veure les espècies més impressionants, tant grans com xicotetes, terrestres i aquàtiques, del període Mesozoic, conegut com l’era dels dinosaures.

La mostra presenta peces reals i fòssils, rèpliques i maquetes, així com material audiovisual que oferix una visió de com era el món fa milions d’anys i que els experts han reconstruït gràcies també al valuós patrimoni del nostre territori: des de jaciments d’icnites fins a les notables restes d’iguadòntids en la comarca dels Ports i altres espècies autòctones com restes de grans sauròpodes i altres dinos.

Hi ha visites guiades al llarg de tot el dia (11:00/12:00/13:00/16:00 i 17:00. També a les 18:00h de divendres a diumenge). El preu és de 2,50 euros€, és necessari comprar l’entrada al Museu de les Ciències.

Vols saber-ne més?

Informació i venda d'entrades: 96.197.46.86.

COMPRA LA TEUA ENTRADA