Últim cap de setmana amb entrades a 5 euros en l'Hemisfèric

14/06/2013

Promoció XV aniversari
Últim cap de setmana amb entrades a 5 euros en l'Hemisfèric

Queda només este cap de setmana per a gaudir de les pel·lícules de l'Hemisfèric a tan sols 5 euros.

Els dies  15-16 de juny, els espectadors podran aprofitar esta promoció amb motiu del XV aniversari del Cine IMAX, planetari i 3D de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Consultar horaris Hemisfèric

 

 

Les tarifes especials s'apliquen també a les entrades combinades:

- Hemisfèric+Museu 10 euros.

- Hemisfèric+Museu+Oceanogràfic 25 euros (només disponible a través de compra on line en www.cac.es i venda telefònica 902100031).

Programació estiu

La pel·lícula IMAX ‘L'últim escull' s'incorpora a partir de l'1 de juliol a la programació especial d'estiu, que inclou les pel·lícules ‘Egipte. Secrets de les Mòmies', ‘El Misteri del Nil', ambdós en format IMAX, junt amb les projeccions 3D ‘Tortugues 3D+El Petit Príncep 3D' i ‘3D Flames: Història d'una falla'. El planetari en directe ‘Les Nocturnes' tornarà els dimarts i dijous, a les 21 hores al juliol i de l'1 al 8 de setembre, i a les 22 hores, a l'agost.

L'últim escull' permet realitzar un viatge als esculls tropicals, que apareixen com curioses ciutats davall el mar: formen extenses parets que palpiten, repletes d'anemones i crustacis. Els esculls han estat modelant les nostres costes, formant illes i muntanyes, durant milions d'anys. No obstant això, l'activitat humana els està posant en perill.