Últimes places per a apuntar-se a la escola d'estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències

04/06/2013

Per a xiquets entre 5 i 12 anys, es realitzarà en tres torns de dilluns a divendres del 24 de juny al 12 juliol
Últimes places per a apuntar-se a la escola d'estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha inventat l'Escola d'Estiu més divertida i completa amb un programa replet d'activitats lúdiques i educatives en l'Hemisfèric, l'Umbracle, el Museu de les Ciències Príncipe Felipe i l'Oceanogràfic.

Amb els invents de protagonistes, l'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències es dirigix a xiquets entre 5 i 12 anys, i es realitzarà en tres torns de dilluns a divendres del 24 de juny al 12 juliol.

Enguany, l’Escola d’Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà... TOT UN INVENT! Invents per a volar o submergir-se a gran profunditat, invents per a passejar per la lluna o per a solcar els mars, invents per a orientar-se i explorar els fons marins, per a curar malalties o previndre-les, per a generar electricitat i il·luminar la foscor o protegir taurons, per a observar el món microscòpic dels oceans o galàxies molt llunyanes, invents per a arribar més lluny, profund i ràpid… invents, invents, invents…

Convertix-te en un autèntic inventor de la mà d'alguns dels més grans de la història: Leonardo da Vinci, Tesla, Edison, els germans Montgolfier, Isaac Peral… aprenent dels seus consells i de les seues vides. T'espera una setmana sencera de diversió i imaginació en què podràs manipular, construir, muntar i desmuntar, provar, experimentar, crear i, per descomptat, inventar sense parar… junt amb els teus companys d'equip.