Les Nits de l'Oceanogràfic

Del 15 de juliol al 31 d'agost

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta una nova edició de 'Les Nits de l'Oceanogràfic'
Les Nits de l'Oceanogràfic

La Ciutat de les Arts i les Ciències comença el 15 de juliol la setena edició de les "Nits de l’Oceanogràfic", activitat que permet recórrer les instal•lacions del parc en un horari diferent de l’habitual i que inclou un espectacle nocturn al delfinari amb natació sincronitzada, música de percussió i llums.  Compra ací les entrades per a les 'Nits de l'Oceanogràfic'.

Un joc de música, de llum i d’acrobàcies dels dofins que busca incidir en la importància de respectar el medi ambient. Amb el títol “Set mars, sis continents, un sol món”, l’espectador gaudix de la narració del viatge d’un grup de nimfes marines, criatures que, a causa de l’acció de l’home sobre els recursos del mar, recorren els sis continents per convéncer els humans i conscienciar-los de la necessitat de protegir la riquesa marina. Les nimfes van acompanyades en esta missió pels dofins. 

Del 15 de juliol al 31 d’agost l’horari d’obertura de l’Oceanogràfic serà de les 10.00 a les 24.00 hores. Així, durant l’estiu el visitant pot recórrer l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències en un horari distint de l’habitual i visitar les instal•lacions del parc en què hi ha espècies com ara taurons, foques, morses i belugues, entre moltes d’altres.

Horari: de 20 a 24:00 h. Hora aproximada exhibició nocturna del delfinari: 22:45 h.

Preu: Adult: 19,50 € / Reduïda: 16,50 € / Grup: 15,40 €

Dates: Del 15 de julio al 31 d'agost

Públic recomanat: Tots els públics