activitats | concursos

activitats

Waterballs

Waterballs, activitat en els llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Continuar llegint

Caiacs i barques

Vine disfrutar dels caiacs transparents i barquetes que tenim en la Ciutat de les Arts i les Ciències i sent com a flotes sobre els seus llacs.

Continuar llegint

PROJECTE HYPATIA PER AL FOMENT DE LA CIÈNCIA ENTRE LES XIQUETES

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en el projecte europeu Hypatia l’objectiu principal del qual és fomentar que les xiques de 13 a 18 anys opten per la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) tant en els centres educatius com, més avant, en les seues trajectòries acadèmiques. 

 

Continuar llegint

Passaport a l’Espai

Fins al 21 de maig de 2018, aconseguix el teu Passaport a l’Espai, en les taquilles del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric, i encunya cada una de les activitats relacionades amb l’astronomia per a aconseguir fantàstics premis.  

Continuar llegint

Documental. Els fantasmes de l'univers: la recerca de matèria fosca. 31 d'octubre 2017

Som només un 15% de la matèria de l’univers i la resta està ací, veiem la seua gravetat, però no tenim ni idea del que és... El 31 d’octubre explicarem en l’Hemisfèric què sabem sobre la matèria fosca y per què estem segurs de que existix. 

Continuar llegint

JORNADES DE PALEONTOLOGIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA I PREGUNTA-LI A UN CIENTÍFIC. 19 i 20 D'OCTUBRE 2017

El Museu de les Ciències acull el dijous 19 d’octubre una jornada sobre la investigació i la divulgació paleontològica on participaran els principals referents nacionals i locals en este camp. El 20 d’octubre es realitzarà una trobada d’estudiants amb el paleontòleg Francisco Ortega Coloma.

Continuar llegint

Consell dels Xiquets del Museu de les Ciències

Este Consell el conformen alumnes de 5.º i 6 .º de Primària de centres de la Comunitat Valenciana que desitgen col·laborar estretament amb el Museu, amb l'objectiu de millorar el seu funcionament des del punt de vista d'un xiquet

Continuar llegint

WHAT'S THE MATTER? A SHOW ON ELEMENTARY PARTICLE PHYSICS

What’s the matter? és un espectacle que ens submergix en el món de la física de partícules a través de sorprenents experiments realitzats en rigorós directe. 19 de setembre. 19:30 hores. Auditori Santiago Grisolía. Museu de les Ciències

Continuar llegint