Presentació

Vols ser astronauta? Somnies en viatjar a l'espai? T'agradaria treballar en el laboratori de l'Estació Espacial Internacional? Si tens entre 5 i 99 anys i t'apassiona l'espai, esta és la teua oportunitat. Participa en el Passaport a l'Espai de la Ciutat de les Arts i les Ciències que realitzem en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea.

El Passaport a l'Espai t'oferix fantàstiques activitats realitzades per experts de prestigi internacional. De la seua mà, aprendràs coses sobre el que encara no coneixem de l'univers, formaràs part d'una apassionant busca per a localitzar rastres de vida sobre el planeta Mart. També aprendràs com es detecten planetes al voltant d'altres estreles o a submergir-te en l'interior del Sol. En les nostres activitats viatjaràs a altres planetes descobrint coses curioses sobre les seues atmosferes, i fins i tot, t'ensenyarem a realitzar un mapa tridimensional de la nostra galàxia.

Però encara hi ha més... En les nostres exposicions t'entrenaràs com ho fan els astronautes i tindràs l'oportunitat de conéixer una peça molt especial del Museu: un dels panells solars del telescopi espacial Hubble, una peça única que va ser tornada a la Terra per la tripulació del transbordador espacial. Si mires amb detall, observaràs els impactes dels micrometeorits sobre la seua superfície!


Si completes el Passaport a l’Espai participaràs en el sorteig de fantàstics regals.

Si vols contactar amb nosaltres pots fer-ho a través del correu divulgacion@cac.es