www.gva.es Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Et trobes en: Inici

Descobrix la Ciutat de les Arts i de les Ciències

Ciència, natura i art en un dels majors complexes de divulgació científica i cultural d'Europa, ubicat a València.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt únic dedicat a la divulgació científica i cultural, que està integrat per sis grans elements: l'Hemisfèric (cine IMAX i projeccions digitals), l'Umbracle (mirador enjardinat i aparcament), el Museu de les Ciències Príncep Felipe (innovador centre de ciència interactiva), l'Oceanogràfic (el major aquari d'Europa amb més de 500 espècies marines) i el Palau de les Arts Reina Sofia (dedicat a la programació operística). I L'Àgora, que dota al complex d'un espai multifuncional.

Al llarg d'un eix de quasi dos quilòmetres, en l'antic llit del riu Túria, este complex impulsat per la Generalitat Valenciana sorprén per la seua arquitectura - obra de Santiago Calatrava i Félix Candela - i per la seua immensa capacitat per a divertir i estimular les ments dels seus visitants que, recorrent els seus edificis, coneixen diferents aspectes relacionats amb la ciència, la tecnologia, la naturalesa o l'art.

ampliar informació

VISITA EL CANAL TV

Descobrix els millors vídeos de CAC i participa en el nostre canal de Youtube

Canal Youtube de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Ciència a Escena

Conjunt de demostracions que oferix el Museu.

Planifica la teua visita al Museu de les Ciències

Ciència a escena, Acadèmia de l'Espai, Estudi de TV... Consulta els horaris de les activitats principals del Museu de les Ciències.

Horari activitats Museu de les Ciències


Actualitat

Les notícies més recents de la Ciutat de les Arts i les Ciències


La Ciutat de les Arts i les Ciències acull la fira de disseny Nòmada Market

De l’1 al 3 de maig en el Passeig Sud des de les 10 a les 20 hores, entrada gratuïta


21/04/15

La Ciutat de les Arts i les Ciències obri la inscripció per a l'Escola d'Estiu

Esta activitat està dirigida a xiquets d’entre 5 i 12 anys i es realitzarà en tres torns de dilluns a divendres del 22 de juny al 10 de juliol


24/04/15

L'Oceanogràfic acull el 25 d'abril la segona edició de TEDxBerklee València

En les conferències TEDx participen alguns dels líders i experts més importants en les seues respectives àrees de coneixement

coneix tota l'actualitat

Compra d'Entrades

Arreplega les teues entrades en taquilles
o imprimix-les i accedix directament.

Horari atenció telefònica

De dilluns a divendres:
09.00 - 18.00
Caps de setmana:
10.00 - 14.00

Meetings & events

Destacats

Pase anual Ciudad de las Artes y las Ciencias Botiga online. Compra productes exclusius de la Ciutat de les Arts i les Ciències Ciencia a Escena Descarrega la nova APP de la Ciutat de les Arts i les Ciències

T'Interessa

CapAvant - Pla de mesures d'impuls i estalvi del Consell Perfil del Contratante SomOnline

Destacats a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.


Xarrades i observacions amb telescopis, de lliure accés, prèvia inscripció

Astronomia per a tots en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Recorregut pels temes més apassionants i candents de l¿astronomia moderna. Investigadors de primer nivell ens desvelen les noves investigacions en el seu camp d¿una forma atractiva i accessible. Compartix amb nosaltres este fascinant viatge pel Cosmos per a sorprendre¿t amb ell mentres ho descobrixes.


Conferències de lliure accés, prèvia inscripció

Cicle de conferències 'De ciència certa'

El cicle 'De ciència certa' presenta conferències mensuals en què s¿aborden temes científics d¿interés quotidià i divulgació cultural en què experts i investigadors compartixen els últims coneixements. En este programa comuniquem d¿una forma senzilla i atractiva tot allò que coneixem 'de ciència certa' sobre temes molt pròxims a la nostra vida diària.

En Repte Robot, els escolars dissenyen els seus propis robots

Plaç d'inscripció fins al 15 de febrer

Desafiament Robot 2015: convocada la sèptima edició de l'esdeveniment tecnològic dedicat a la robòtica

En 'Desafiament Robot' s'implica a professors i alumnes per a dur a terme un projecte tecnològic relacionat amb la robòtica i promoure l'ús de les noves tecnologies entre els jóvens. El robot que dissenyen competirà en diferents proves en la jornada que acollirà el Museu el divendres 8 de maig de 2015.

Play Veure vídeo relacionatConcerts gratuïts

'Música amb Berklee' en la Ciutat de les Arts i les Ciències, concerts gratuïts a partir de abril

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un lloc especial on cada racó t'oferix una infinitat de possibilitats amb què estimular la teua creativitat i la teua sensibilitat. De la mà d'una de les millors Escoles de Música del Món, Berklee College of Music, al llarg de l'any anem a oferir-te moments irrepetibles en els què la música serà la protagonista


Concurs

Quarta edició de Reacciona! Projecte de química en suport multimèdia

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) han organitzat la quarta edició del concurs Reacciona! a fi d¿incentivar la química entre els estudiants de qualsevol cicle d'universitat, de Batxillerat, cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà i 2.º Cicle de l'ESO de tota Espanya. Inscripcions fins al 12 de febrer.


Concurs

Segona edició del concurs 'Cristal·lització en l'Escola' dirigit a estudiants de Secundària i Batxillerat

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per segon any consecutiu en l'organització del concurs Cristal·lització en l'Escola dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. El termini d'inscripció finalitza el 20 de gener de 2015 i la final se celebrarà el 15 de maig de 2015 en el Museu de les Ciències Príncep Felipe.