Compra d'Entrades

Arreplega les teues entrades en taquilles
o imprimix-les i accedix directament.

Horari atenció telefònica

De dilluns a divendres:
09.00 - 18.00
Caps de setmana i festius:
10.00 - 14.00

Accés per Perfil

Passe anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Passe Anual

Descobrix l'Hemisfèric

Cine IMAX i projeccions digitals per a viure aventures a través d´imatges espectaculars.

És la sala més gran d'Espanya que alberga tres sistemes de projecció en una pantalla còncava de 900 metres quadrats:

tour 360º

  • cine en gran format, IMAX Dome.
  • cine digital 3D. Mesures de la pantalla 3D, rectangle d' aproximadament 12x6 metres.
  • projeccions digitals. Representacions astronòmiques i espectacles d'entreteniment.
Inaugurat en 1998, l'Hemisfèric fou el primer edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències que va obrir les seues portes al públic. És un edifici espectacular dissenyat per Santiago Calatrava, que compta amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud, que alberga en el seu interior la gran esfera que constituïx la sala de projeccions.


ampliar informació

Destacats a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

Imatge: ESCAPADA AL PARADÍS 3D. UNA NOVA AVENTURA DE TORTUGUES

Animació digital 3D

ESCAPADA AL PARADÍS 3D. UNA NOVA AVENTURA DE TORTUGUES

Nova pel·lícula d'animació infantil en cine digital 3D que presenta una història d'amistat i de treball en equip a través de les aventures de dos simpàtiques tortugues de mar, Sammy i Ray que seran capturades per caçadors furtius i viuran increïbles experiències per a tornar al seu llar.

Play Veure vídeo relacionat

Imatge: EL VOL DE LES PAPALLONES: una increïble experiència de migració i la recerca d'un home per a desentranyar els seus misteris

Projecció IMAX

EL VOL DE LES PAPALLONES: una increïble experiència de migració i la recerca d'un home per a desentranyar els seus misteris

La pel·lícula IMAX 'El vol de les papallones' narra la més sorprenent de les migracions sobre la Terra. Descobrix el fantàstic viatge migratori que realitzen centenars de milions de papallones Monarca cada tardor, des de Canadà fins a Mèxic.

Play Veure vídeo relacionat

Imatge: JERUSALEM: Descobrix de la mà de National Geographic, tots estos secrets que es desvelen en este meravellós documental IMAX.

Projecció IMAX

JERUSALEM: Descobrix de la mà de National Geographic, tots estos secrets que es desvelen en este meravellós documental IMAX.

Jerusalem és la llar de les religions més importants del món: cristianisme, judaisme i islamisme. Esta terra sagrada és un referent històric per a quasi quatre mil milions de fidels de les tres religions, més de la mitat de la població. Com ha arribat a convertir-se en una ciutat tan important per a la història de la humanitat?

Play Veure vídeo relacionat

Sabies que.....l'anell perimetral de l'Hemisfèric porta el nom de Carl Sagan?

Es ret homenatge a un dels grans divulgadors de l'astronomia en particular i de la ciència en general, que va popularitzar estos temes en la famosa sèrie de TV "Cosmos".


Saber més

Servicis de l'Hemisfèric

Descobrix tots els servicis de l'Hemisfèric

  • Restaurants. Disposa d'una cafeteria oberta tots els dies i d'un restaurant per a grups amb capacitat màxima per a 100 persones. Àmplia oferta de menús.
  • Botigues. En la botiga de L'Hemisfèric trobaràs productes relacionats tant amb els temes de les pel·lícules projectades en eixe moment, com amb els planetes, les estreles, les galàxies i l'astronomia en general.

tots els servicis