Desafío Robot és un esdeveniment educatiu de referència, sobre robòtica, en el qual es reuneixen durant un dia, aficionats a la robòtica, estudiants i professors de centres escolars de Primària de 2n i 3r Cicle, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, en el Museu de les Ciències. A través d'ell es promouen vocacions científic-tecnològiques entre els més joves. Així mateix, es fomenta una visió àmplia de la robòtica en què intervenen no sols el coneixement i les habilitats tècniques, sinó també la creativitat o valors com el treball en equip i l'esforç.

Aquesta competició alberga distintes proves en què els participants competiran amb un robot construït, dissenyat i programat per ells, o amb un projecte que desenvoluparan al llarg de tot el curs. Els guanyadors rebran fantàstics premis, així com l'admiració dels seus companys i rivals.

A més de la fase de competició, Desafío Robot alberga zones d'exhibició on empreses, institucions i entitats de referència del món de la robòtica mostren al públic del Museu, i en primícia, els seus projectes d'investigació, iniciatives i últims productes.

Els aficionats a la robòtica que hagen construït els seus propis robots també tindran l'oportunitat d'exhibir-los i competir entre ells.


Image Map