¡ Inscripcions obertes !

Presentació

Els robots formen part de la nostra vida fentnos-la més còmoda i segura. Gràcies a ells fabriquem cotxes, netegem les nostres cases, operem malalts a distància, cuinem i, fins i tot, explorem la superfície de Mart!

La col·laboració ésser humà-robot avança a gran velocitat, obrint camps els resultats de la qual encara no podem ni tan sols imaginar: cotxes-robots més segurs que no necessiten ser conduïts, robots-compositors capaços de crear obres mestres, màquines dotades d'emocions o de sentit de l'humor, etc...

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un espai cultural on es promou, de moltes formes, la curiositat per la ciència i la tecnologia, especialment entre els més jóvens. Els robots són una fantàstica oportunitat per a aconseguir-ho. Desafío Robot és un repte tecnològic únic en el que el participant, treballant en equip i assessorat pel seu professor si és el cas, donarà el millor de si mateix. Curiositat, perseverança, coneixement en les matèries relacionades amb la robòtica, esperit de superació, respecte per l'adversari... tot li serà necessari per a fer front a les proves d'esta gran competición, d’on estem segurs que sorgirán els enginyers del futur. Accepteu el desafiament?”


Image Map