www.gva.es Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Et trobes en: Inici

Halloween

Descobrix la Ciutat de les Arts i de les Ciències

Ciència, natura i art en un dels majors complexes de divulgació científica i cultural d'Europa, ubicat a València.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt únic dedicat a la divulgació científica i cultural, que està integrat per sis grans elements: l'Hemisfèric (cine IMAX i projeccions digitals), l'Umbracle (mirador enjardinat i aparcament), el Museu de les Ciències Príncep Felipe (innovador centre de ciència interactiva), l'Oceanogràfic (el major aquari d'Europa amb més de 500 espècies marines) i el Palau de les Arts Reina Sofia (dedicat a la programació operística). I L'Àgora, que dota al complex d'un espai multifuncional.

Al llarg d'un eix de quasi dos quilòmetres, en l'antic llit del riu Túria, este complex impulsat per la Generalitat Valenciana sorprén per la seua arquitectura - obra de Santiago Calatrava i Félix Candela - i per la seua immensa capacitat per a divertir i estimular les ments dels seus visitants que, recorrent els seus edificis, coneixen diferents aspectes relacionats amb la ciència, la tecnologia, la naturalesa o l'art.

ampliar informació

VISITA EL CANAL TV

Descobrix els millors vídeos de CAC i participa en el nostre canal de Youtube

Canal Youtube de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Berklee

Berklee College of Music, ens oferix moments irrepetibles en què la música serà la protagonista.

Planifica la teua visita al Museu de les Ciències

Ciència a escena, Acadèmia de l'Espai, Estudi de TV... Consulta els horaris de les activitats principals del Museu de les Ciències.

Horari activitats Museu de les Ciències


Actualitat

Les notícies més recents de la Ciutat de les Arts i les Ciències


07/10/15

"EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ORGANITZA EL 15 D'OCTUBRE LA CONFERÈNCIA 'PETRA: ASTRONOMIA I PAISATGE EN EL REGNE NABATEO' IMPARTIDA PER L'ASTRÒNOM JUAN ANTONIO BELMONTE"

De lliure accés prèvia inscripció, esta conferència s'emmarca en el programa 'Astronomía en el Museo'


04/10/15

A CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES SE SUMA A LA SETMANA MUNDIAL De l'ESPAI PER SEGON ANY CONSECUTIU

Declarada per les Nacions Unides, esta efemèride se celebra del 4 al 10 d'octubre

coneix tota l'actualitat

Compra d'Entrades

Arreplega les teues entrades en taquilles
o imprimix-les i accedix directament.

Horari atenció telefònica

De dilluns a divendres:
09.00 - 18.00
Caps de setmana i festius:
10.00 - 14.00

* Divendres 9/10 i Diumenge 11/10:
De 10.00h a 19.00h
* Dilluns 12/10:
De 10.00h a 14.00h

Meetings & events

Destacats

Pase anual Ciudad de las Artes y las Ciencias Ciencia a Escena Descarrega la nova APP de la Ciutat de les Arts i les Ciències

T'Interessa

CapAvant - Pla de mesures d'impuls i estalvi del Consell Perfil del Contratante

Destacats a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.


Escola de l'Espai de la Citat de les Arts i les Ciències

Vols ser astronauta? Somnies en viatjar a l'espai? Aconseguix el teu 'Passaport de l'Espai'

La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA) ha posat en marxa a l'Escola de l'Espai amb la seua àmplia oferta d'activitats, exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències relacionades amb l'astronomia. D'esta manera es posa a disposició del visitant el 'Passaport de l'Espai' perquè vaja realitzant les activitats proposades i així formar part de l'Escola de l'Espai.


Oferta escolar 2015/2016

Visites guiades, activitats i tallers especials adaptats per a cada nivell educatiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta un any més una àmplia oferta escolar per a este curs 2015-2016 que complementa l'ensenyança que es realitza en les aules. El programa didàctic del complex de divulgació aconseguix despertar la curiositat dels alumnes i recolza la labor dels professors.


Activitat per a escolars

Consell dels xiquets de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Voleu convertir-vos en 'assessors' del Museu junt al nostre Comité d'Experts? T'agradaria que els teus alumnes participen en les propostes que desenrotllem en ell? El Consell dels Xiquets és una iniciativa dirigida a alumnes de 5é i 6é de Primària de centres de la Comunitat Valenciana que desitgen col·laborar amb el Museu perquè ens traslladen els seus interessos.Activitat escolar

L'HEMISFÈRIC T'OFERIX L'UNIVERS EN LA TEUA AULA. SESSIONS DE PLANETARI EN DIRECTE PER A ESTUDIANTS DE PRIMÀRIA I DE SECUNDÀRIA

Els alumnes descobrixen en la sala de projeccions de l'Hemisfèric des del cel a simple vista fins als confins de la Via Làctia, passant pels cossos del sistema solar. Sessions de planetari des de octubre de 2015 fins a maig de 2016

Play Veure vídeo relacionat


Activitat

¿Has provat alguna vegada a caminar sobre l'aigua? Prova l'activitat 'Waterballs'. I per a navegar en familía tenim els caiacs.

Waterball és una activitat, per a totes les edats, que consisteix en introduir-se en una bola de plàstic que s'infla d'aire i es tanca hermèticament. Té una mida de 2 metres de diàmetre i si el teu equilibri t'ho permet podràs sentir la sensació de caminar sobre l'aigua dins d'ella. Diverteix-te sense parar, corrent i rodant literalment sobre l'aigua. I pots també disfrutar dels nous caiacs transparents que tenim en la Ciutat de les Arts i les Ciències i sent com a flotes sobre els seus llacs.


Projecció

'Mirant l'invisible' transporta a l'espectador a un món en què mai ha estat

L'aire que respirem està ple de partícules invisibles: pol·len, cèl·lules de la pell, restes d¿insectes, pèl d¿animal, inclús matèria espacial procedent d¿explosions de supernoves. Estrena a Espanya d¿esta producció National Geographic que explora més enllà dels límits de la visió humana i descobrix processos de la naturalesa mai vistos abans.

Play Veure vídeo relacionat