www.gva.es Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Et trobes en: Inici

Descobrix la Ciutat de les Arts i de les Ciències

Ciència, natura i art en un dels majors complexes de divulgació científica i cultural d'Europa, ubicat a València.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt únic dedicat a la divulgació científica i cultural, que està integrat per sis grans elements: l'Hemisfèric (cine IMAX i projeccions digitals), l'Umbracle (mirador enjardinat i aparcament), el Museu de les Ciències Príncep Felipe (innovador centre de ciència interactiva), l'Oceanogràfic (el major aquari d'Europa amb més de 500 espècies marines) i el Palau de les Arts Reina Sofia (dedicat a la programació operística). I L'Àgora, que dota al complex d'un espai multifuncional.

Al llarg d'un eix de quasi dos quilòmetres, en l'antic llit del riu Túria, este complex impulsat per la Generalitat Valenciana sorprén per la seua arquitectura - obra de Santiago Calatrava i Félix Candela - i per la seua immensa capacitat per a divertir i estimular les ments dels seus visitants que, recorrent els seus edificis, coneixen diferents aspectes relacionats amb la ciència, la tecnologia, la naturalesa o l'art.

ampliar informació

VISITA EL CANAL TV

Descobrix els millors vídeos de CAC i participa en el nostre canal de Youtube

Canal Youtube de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Berklee

Berklee College of Music, ens oferix moments irrepetibles en què la música serà la protagonista.

Planifica la teua visita al Museu de les Ciències

Ciència a escena, Acadèmia de l'Espai, Estudi de TV... Consulta els horaris de les activitats principals del Museu de les Ciències.

Horari activitats Museu de les Ciències


Actualitat

Les notícies més recents de la Ciutat de les Arts i les Ciències

coneix tota l'actualitat

Compra d'Entrades

Arreplega les teues entrades en taquilles
o imprimix-les i accedix directament.

Horari atenció telefònica

De dilluns a divendres:
09.00 - 20.00
Dissabtes:
10.00 - 20.00
Diumenges:
10.00 - 15.00

Meetings & events

Destacats

Pase anual Ciudad de las Artes y las Ciencias Botiga online. Compra productes exclusius de la Ciutat de les Arts i les Ciències Ciencia a Escena Descarrega la nova APP de la Ciutat de les Arts i les Ciències

T'Interessa

CapAvant - Pla de mesures d'impuls i estalvi del Consell Perfil del Contratante SomOnline

Destacats a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.


Activitat

¿Has provat alguna vegada a caminar sobre l'aigua? Prova l'activitat 'Waterballs'. I per a navegar en familía tenim els caiacs.

Waterball és una activitat, per a totes les edats, que consisteix en introduir-se en una bola de plàstic que s'infla d'aire i es tanca hermèticament. Té una mida de 2 metres de diàmetre i si el teu equilibri t'ho permet podràs sentir la sensació de caminar sobre l'aigua dins d'ella. Diverteix-te sense parar, corrent i rodant literalment sobre l'aigua. I pots també disfrutar dels nous caiacs transparents que tenim en la Ciutat de les Arts i les Ciències i sent com a flotes sobre els seus llacs.


Activitats estiu 2015

25 propostes que t'oferix la Ciutat de les Arts i les Ciències este estiu

Per als que ens heu triat com a destí estes vacances i també per als que busqueu plans divertits a València ciutat, vos proposem 25 idees amb què aprofitar al màxim la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Activitats a l'aire lliure, concerts, noves exposicions i pel·lícules, horari nocturn i molt més


Dimecres, 9 de setembre de 2015

09/09/15 DONES EN LA CIÈNCIA: TAULA REDONA I EXPOSICIÓ

Moltes dones inicien la seua carrera com a científiques, però poques arriben a llocs destacats. Per a millorar esta situació, el Museu de les Ciències Príncipe Felipe organitza, junt amb la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM), una taula redona que començarà amb la inauguració d'una exposició sobre 23 grans científiques bioquímiques internacionals, incloses tres espanyoles. Lliure accés, prèvia inscripcióProjecció

'Mirant l'invisible' transporta a l'espectador a un món en què mai ha estat

L'aire que respirem està ple de partícules invisibles: pol·len, cèl·lules de la pell, restes d¿insectes, pèl d¿animal, inclús matèria espacial procedent d¿explosions de supernoves. Estrena a Espanya d¿esta producció National Geographic que explora més enllà dels límits de la visió humana i descobrix processos de la naturalesa mai vistos abans.

Play Veure vídeo relacionat


REGALA UN MÓN DE DIVERSIÓ I CONEIXEMENT AMB EL PASSE I LA TARGETA REGAL DE LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

Regala el Passe Regal de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a poder visitar el Museu de les Ciències, l'Hemisfèric i l'Oceanogràfic tantes vegades com es vullga durant un any a un preu increïble. També pots obsequiar entrades amb la nostra Targeta Regal, consulta esta opció en tarifes.


És la producció de Disney protagonitzada per George Clooney

CONEIX ELS ESCENARIS ON ES VA GRAVAR 'TOMORROWLAND. EL MÓN DEL DEMÀ' EN LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

Els visitants poden recórrer espais de lliure accés que apareixen en la pel·lícula com el Passeig de Ciprers, enfront de l'Hemisfèric i el llac limítrof als jardins del Túria, a més del Passeig d'Arcbotants a l'altura del Palau de les Arts. La cornisa dentada que corona la fatxada nord del Museu de les Ciències, així com la volada (passeig en altura) es convertixen en escenari de seqüències destacades.